Cele Mai Bune 6 Aplicatii pentru Apple Watch

0
4658

Cele Mai Bune 6 Aplicatii pentru Apple Watch

Putem observa că apar în mod constant aplicații noi în App Store pentru Apple Watch, doar că una dintre cele mai mari probleme pe care le întămpină utilizatorii de Apple Watch este lipsa de aplicații care funcționează bine pe aceste device-uri.

Dezvoltarea de aplicații pentru un ecran așa de mic înseamnă mai degrabă o acompaniere a acestuia de iPhone, prin crearea de aplicații pentru iPhone și cu anumite caracteristici disponibile și pe Apple Watch. De aceea am pus împreună o suită de șase aplicații care fac ca Apple Watch să fie mai productiv și/sau mai distractiv de utilizat.

ProCamera (4,99 €)

ProCamera-screenshots

ProCamera pe un Apple Watch se comportă ca o telecomandă pentru Camera iPhone-ului. Astfel, cu ajutorul ceasului poți seta Modul, poți seta timer-ul pentru capturarea pozelor, poți schimba formatul imaginii ce urmează a fi capturată și bineînțeles să faci poze efectiv. Aceasta merge foarte bine dacă folosești un trepied pentru iPhone și vrei să prinzi ceva de la distanță fără să fii nevoit să atingi ecranul telefonului pentru a face o poză. Aplicația în sine are o grămadă de moduri de editare și de moduri pentru poze.

Streaks (3,99 €)

Streaks-screenshots

Streaks te ajută să-ți creezi și să-ți implementezi obiceiuri pozitive cu notificări blânde pe Apple Watch-ul tău. Poți să îți programezi până la șase sarcini pe care vrei să le îndeplinești în fiecare zi, de la aface o lectură zilnică de 30 de minute de exemplu, la a face câteva exerciții sau a te plimba cu bicicleta, sau poate de a-ți plimba cățelul. Poți seta diferite culori pentru fiecare obiectiv în parte și foloseștele în fiecare zi pentru a-ți atinge scopul.

Just Press Record (2,99 €)

Just Press Record-screenshots

Ar trebui să ne gândim de ce nu avem această aplicație standard pe Apple Watch, venită în ton cu aplicația Voice Memos care există pe orice iPhone sau iPad. Au trebuit să vină dezvoltatorii cu o aplicație care să facă același lucru, și care se numește Just Press Record. Face exact ceea ce spune în titlu că face, deschizi aplicația și apeși pe record. Se sincronizează automat cu device-ul și este o aplicație și o unealtă perfectă pentru jurnaliști, muzicieni, studenți sau oricine altcineva care are nevoie de a înregistra ceva.

Carrot Fit (2,99 €)

Carrot Fit-screenshots

Există o grămadă de aplicații pentru exerciții de 7-minute din care să alegi din App Store, dar nici una nu are așa un simț al umorului cum o are Carrot Fit. Aplicația Carrot are un mod sadic care vrea să te țină în formă, și nu o să fie drăguță cu tine dacă tu nu te comporți frumos cu ea. Menține aplicația Carrot fericită prin mișcare și exerciții constante și încearcă să-ți atingi frecvent scopurilor propuse; nu o fă să fie nervoasă sau supărată, sau vei fi tu cel/cea care va plânge mai tărziu. Aplicația adaugă o abordare proaspătă și un simț al umorului pentru fiecare exercițiu 7-minute adus la bun sfârșit.

Lifeline 2 (0,99 €)

Lifeline 2-screenshots

Lifeline 2 este continuarea marelui succes, Lifeline. De această dată, tu o ajuți pe Akira să-și răzbune părinții și să salveze lumea. Jocurile Lifeline sunt un tip de aventură choose-your-own-story cu texte care ilustrează subiectul și deciziile pe care tu le iei în drumul tău prin joc. Simplitatea jocului îl face perfect pentru Apple Watch, astfel că poți citi direct pe ecran și poți alege răspunsul pentru următoarea mișcare direct de pe ecran.

Currency (Free)

Currency-screenshots

Această aplicație este simplă și genială. Poți obține o rată de schimb valutar direct pe ceasul tău Apple Watch cu ajutorul acestui convertor valutar. Este o aplicație din primele 500 de aplicații din App Store și este convertorul valutar numărul unu încă de la început. Perfectă pentru călătorii, aplicația doar funcționează, și funcționează perfect.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.