iPhone a Fost Numit Cel Mai Influent Gadget din Toate Timpurile, iPod pe 9, Mac pe 3, iPad pe 25

0
548

iPhone a Fost Numit Cel Mai Influent Gadget din Toate Timpurile, iPod pe 9, Mac pe 3, iPad pe 25

Revista TIME Magazine a publicat un top cu cele mai influente 50 de gadget-uri din toate timpurile, de la computere la playere muzicale portabile, console de jocuri sau videorecordere(VCR) care au schimbat viața noastră a tuturora.

Sunt câteva nume care ne sunt foarte populare și nouă românilor, și cu siguranță dacă nu am avut personal un astfel de gadget am avut cel puțin ocazia de ne juca sau de a butona multe dintre acestea. De la Sony Walkman și Nokia 3210, la Nintento Game Boy sau Commodore 64, telefonul celor de la Apple, iPhone, a ajuns pe primul loc în acest top, pentru modul în care a transformat lumea și modul în care noi toți ne gândim acum la un smartphone.

Ocupând locul cel mai de sus în acest top și acompaniat de alte produse Apple ca iPad, iBook, Macintosh și iPad, faptul că este așa de bine poziționat nu ar trebui să ne surprindă pentru că acesta a deschis o nouă eră a smartphone-urilor, schimbând modul de utilizare și făcându-l un device pe care nu-l folosesc doar oamenii de afaceri ci toată lumea. iPhone a schimbat cu siguranță viețile noastre, transformând acest concept într-un lucru indispensabil, iar cu ajutorul tuturor producătorilor de astfel de device-uri, fiecare dintre noi ne petrecem timpul ținând așa ceva, zi de zi în mână.

Indiferent dacă unii vor să recunoască sau nu acest lucru:

Apple a fost prima companie care a pus un computer cu adevarat puternic in buzunarele a milioane de oameni atunci cand a lansat iPhone în 2007. Smartphone-urile au existat tehnic, de ani de zile, doar ca nici un producator nu a adus ceva atat de frumos si bine gandit ca iPhone.

Dispozitivele Apple au deschis o noua era de telefoane cu touchscreen-uri plate, cu butoane ce apar pe ecran in functie de nevoile utilizatorului, inlocuind telefoanele cu tastaturi culisante si butoane statice.

Tableta iPad care a contribuit și ea la schimbarea modului de a folosi un portabil destinat conținuturilor multimedia, cititului de cărți s.m.a.d., se poziționează pe locul 25, primul calculator adevărat lansat în 1984 sub numele de Macintosh-ul ocupă locul 3, primul laptop ce oferea conectivitate wireless — Apple iBook — ocupă locul 38, iar cel mai popular player muzical din toate timpurile — iPod — se poziționează pe locul 9.

ipod-2001

Lista completă de dispozitive ce se pot regăsi în acest to 50 făcut de TIME include Fitbit, Google Glass, Sony PlayStation, Motorola Droid, Amazon Kindle, împreună cu toate produsele care au contribuit semnificativ la o modernizare sau o schimbare majoră în categoriile din care acestea au făcut parte.

vina: TIME

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.