Larte Design a Modificat Interiorul unui Mercedes V-Class ce Acum Arata Mai Bine decat un S-Class

0
725

Larte Design a Modificat Interiorul unui Mercedes V-Class ce Acum Arata Mai Bine decat un S-Class

Dacă ai crezut că S-Class este cel mai cel în materie de lux, vei fi surprins să vezi acest van German redesenat de către Larte Design.

Mulțumită interiorului spațios, V-Class a putut fi un spațiu și o bază perfectă pentru acest interior luxos custom, în special versiunea extra lungă L3 care a fost numită “Black Crystal”, și care este descrisă ca un “business jet” pe roți.

Acest tip de interior VIP personalizat pentru V-Class este foarte popular printre tuneri și pentru customize-rii de mașini pentru politicieni, VIP-uri și alte persoane de succes. Practic, aceste mașini sunt locurile perfecte pentru a fi folosite atunci când se face un transport către un business, o ședință importantă, un eveniment caritabil ș.a.m.d, toate la un loc oferid o notă de clasă și de confort chiar și celor mai exigente gusturi.

Din această cauză, Larte a decis să vină cu un body-kit foarte expresiv, care intensifică eleganța și farmecul acestui vehicul. Este dotat cu bare de protecție față și spate din materiale compozite și decoarte cu elemente din fibră de carbon, subliniate în continuare cu două cristale negre Swarovski, încastrate în grila față, simbolizând numele pachetului de tuning.

Lista modificărilor include de asemenea și cele mai noi și mai evoluate sisteme optice, cum sunt lămpile de ceață cu elemente optice duble, și luminile de zi cu LED, care au devenit o caracteristică de design tipică companiei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.