Noul si Prestigiosul BMW Serie 7 Primeste un Nume Foarte Prost

0
533

Noul si Prestigiosul BMW Serie 7 Primeste un Nume Foarte Prost

Suntem obișnuiți cu nume scurte pentru mașini, dar nu și în acest caz, când BMW a venit cu un nume foarte lung și prost pentru o mașină a sa. Pentru a aniversa 100 de ani de la înființarea brandului BMW, compania a dezvăluit un prestigios Serie 7. Numele său? “BMW Individual M760i xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.” Nu, chiar nu inventez.

Vestea bună este că acest nume este limitat doar la un model specific. Numele pentru întreaga linie care va fi produsă în doar 100 de exemplare, este “BMW Individual 7 Series THE NEXT 100 YEARS,” care parcă este mult mai ok.

Modelul va beneficia de o culoare albastră unică BMW, cu jante din aliaj de asemenea unice și de marcă, creând astfel un mic lot de capodopere, care merg dincolo de a fi găsite în loturile unor dealeri.

În timp ce exeteriorul este luminat pe chestii de lux, interiorul nu ține cont de nici un fel de cheltuială. Acesta dispune pe deplin de tapițerie din piele Merino cu incripții “THE NEXT 100 YEARS,” pe tetiere și pe bord. Există și o inscripție de “1 of 100” chiar în fața schimbătorului, în cazul în care vrei să fii sigur că prietenii tăi știu de ce costă această mașină atât de mult în comparație cu alt BMW Serie 7.

Împreună cu această achiziție, veți primi un stilou deosebit Montblanc, care se potrivește perfect cu mașina. Dar ca o sugestie, nu v-am recomanda să folosiți acest sitlou în interior, să nu riscați să vă curgă cerneala pe tapițeria impecabilă sau să stropiți acest bord superb.

Producția celor 100 de mașini se va învârti între trei motorizări diferite. O variantă de 12 cilindri care se află în prezent și pe modelul M760Li și va vi disponibil în special pentru Statele Unite, în timp ce pentru celelalte piețe va fi disponibil un motor de 8 cilindri în V sau o anumită versiune hibridă. BMW nu dorește să dezvăluie mai multe detalii, iar pentru descrierile finale va trebui să așteptăm până la sfârșitul anului când acestea vor fi disponibile.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: roashow

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.