Cum Sa Denunti un Trisor(cheater) in Game Center de pe iPhone sau iPad

0
699

Cum Sa Denunti un Trisor(cheater) in Game Center de pe iPhone sau iPad

Până de curând, apoape că am acceptat orice invitație primită prin Game Center. Îmi place să joc diferite jocuri pe iPhone sau pe iPad și uneori merită să ai un concurent puternic. Din păcate însă, nu toți acești concurenți sunt buni în realitate, ei folosind tot felul de moduri pentru a trișa și a falsifica rezultatele. Acest lucru nu mai este distractiv și din cauza acestor persoane care nu respectă nimic, rezultatele sau locurile din topurile jocurilor nu sunt întotdeauna câștigate pe drept și nu sunt întotdeauna relevante.

În trecut, când observam că unul dintre prietenii din Game Center folosea practici mincinoase, pur și simplu îl ștergeam din listă, mai târziu am realizat că există o metodă pentru a-i denunța pe cei ce practică aceste metode, și am decis că este mai bine așa, scăpând, poate, de astfel de specimene și afișând în viitor rezultate mult mai reale în Game Center.

Am decis să scriu despre acest lucru și pentru cei care nu știau că pot să aplice această metodă, pentru că doar folosind-o, putem, încet, să scăpăm de cei ce nu joacă corect.

Chiar dacă mi i-au foarte în serios hub-ul social de gaming Apple, tot rămâne o chestiune enervantă când vezi că unii utilizatori strică distracția mai multor jucători cinstiți. Urăsc trișorii. Așadar, dacă ai observat un trișor în lista ta de prieteni din Game Center, asigură-te că îl denunți înainte de a-l șterge definitiv din listă. Pentru acest lucru, urmează acești pași:

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro
Cum Sa Denunti un Trisor in Game Center

Poate că ai observat că pe lângă trișori, poți să denunți în Game Center și persoane care folosesc poze nepotrivite sau alte lucruri anormale. Când peroane cu nume vulgare sau imagini nepotrivite încearcă să se împrietenească cu mine, pot face un efort să îi accept, să îi denunț și pe urmă să îi șterg definitiv din listă. Aceste controale sunt acolo pentru un motiv, și noi ar trebui să le folosim pentru persoanele care merită să li se aplice aceste sancțiuni.

Așa că fă-ne tuturor o favoare și denunță orice trișor vezi în Game Center, ori de câte ori vezi unul.

Ca o notă suplimentară, poți să faci același lucru și pe Mac-ul tău, cu un click pe icoana gear icon ce se află în imediata vecinătate a profilului jucătorului.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.