Bratara Samsung Gear Fit 2 surprinsa in cateva poze – pare mult mai usor de purtat decat originalul

2
577
Samsung Gear Fit 2 si Gear IconX

Bratara Samsung Gear Fit 2 surprinsa in cateva poze – pare mult mai usor de purtat decat originalul

A trecut ceva timp de când nu am văzut o brățară Samsung pe piață, dar noile poze dezvăluite de EvLeaks și semnalate pe Venturebeat ne sugerează că un nou Gear Fit va fi lansat în curând.

Posibilul Samsung Gear Fit 2 este ușor curbat față de original, și e posibil să își facă debutul împreună cu o pereche de mici căști de ureche fără fir numite Gear IconX.

Samsung Gear Fit 2 nu este foarte diferit la aspect față de original, fiind doar puțin redesenat astfel în cât să se potrivească mai bine peste încheietura mâinii, asemânător cu design-uladoptat de Microsoft pentru brățările lor de fitness. Evan a spus că brățara pare să aibă două crestături în partea interioară care ar putea să fie utilizate în vederea înlocuirii mai multor benzi(curele) pentru Gear Fit 2.

Informațiile mai sugerează că noul model va avea un chipset GPS încorporat, ceea ce ar permite o mai bună monitorizare a activităților exterioare și o marcare mai precisă a traseelor. Cu toate că, acest lucru va crește automat prețul (Gear Fit pornea de la 199 de dolari) pentru această brățară și va scădea durata de utilizare a bateriei. Altfel, dispozitivul pare să aibă același display super-AMOLED și senzor optic pentru monitorizarea bătăilor inimii, la fel ca și primul dispozitiv.

În pozele dezvăluite recent, pot fi observate și o pereche de căști pentru ureche wireless Gear IconX împreună cu brățara pentru fitness. Căștile se presupune că sunt controlate prin atingere, lucru ce înseamnă că pur și simplu le puteți atinge în timp ce sunt în ureche pentru a controla muzica. Acestea vin cu un spațiu de stocare interior de 4 GB, suficient pentru a-l umple cu muzică și pentru a nu căra smartphone-ul cu voi.

Nu există nici o informație legată de o dată de lansare pentru Samsung Gear Fit 2 sau căștile Gear IconX, la fel cum nu se știe nici un preț pentru aceste viitoare gadget-uri. Rămâneți aproape de noi pentru a primi informații despre aceste produse și despre multe altele.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.