5 Aplicatii Gratuite Care Te Pot Ajuta sa iti Decorezi Casa

0
1368

5 Aplicatii Gratuite Care Te Pot Ajuta sa iti Decorezi Casa

Modul în care facem multe lucruri s-a schimbat din cauza smartphone-ului nostru și a aplicațiilor. De la Uber, care te ajută să gasești o mașină care să te ducă acasă, la Airbnb care te ajută să găsești un loc unde să stai atunci când ești plecat din oraș, există o grămadă de opțiuni când vine vorba despre modul în care facem lucrurile.

De exemplu, ai nevoie să îți redecorezi casa, sau poate o singură cameră ori vrei ca baia să se asorteze cu coloarea gresiei sau invers, iar pentru aceste lucruri începi să umblii prin magazine, să vezi produse expuse, exemple de camere, băi, bucătării, etc. Încerci să îți imaginezi lucrurile și ai nevoie de mai multe ideii. Acum, este mai simplu, deschizi o aplicație și vezi aproape tot ce te interesează online, te inspiri, pe urmă cauți, iar la final poți să vezi cum arată totul. Iată cinci aplicații care te pot ajuta să îți decorezi casa.

LikeThat Décor and Furniture

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Cu toții am fost undeva și am văzut ceva ce ne-a plăcut, apoi am uitat unde am văzut și nu am făcut nici o poză lucrului respectiv, iar imaginea a rămas neclară în mintea noatră. Acum, cu ajutorul acestei aplicații, avem acces la zeci de cataloage cu case și produse, totul într-un singur loc. Aplicația centralizează mai multe magazine populare ca All Modern, Anthropologie, Ashley Furniture, Ballard Designs, Bassett Furniture, Crate and Barrel, Dot and Bo, Dwell Studio, Ethan Allen, Fab, Gilt, Hayneedle, Hollyhunt, Horchow, Hunter Douglas, Jonathan Adler, One Kings Lane, Pottery Barn, Restoration Hardware, Serena și Lily, Wayfair, Westelm, Wisteria, etc. Aplicația are foarte multe caracteristici și magazine, care nu funcționează și nu sunt disponibile în România, dar cel puțin pentru partea de inspirație, de căutare a unui pordus ce ne interesează, este foarte bună. O idee bună nu trebuie ignorată!

Design Sponge

Design Sponge-screenshots

Bazat pe un blog online cu același nume, aplicația vă poate oferi o inspirație majoră într-un proiect de decorare a casei. Cu interioare superbe din case minunate din Statele Unite și proiecte de genul “Do It Yourself(Fă-ți singur/ă)” care să îți asigure o energie creativă, cu siguranță există ceva pentru fiecare dintre noi în această aplicație. Site-ul a fost declarat de către New York Times ca “Martha Stewart Living for the Millennials”, fiecare articol este unic și din punct de vedere vizual cu adevărat uimitor.

ColorSnap

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

În cazul în care specimenele de culoare sunt o mare problemă pentru voi, această aplicație s-ar putea să fie noua voastră aplicație favorită. Doar faci o poză, și aplicația va găsi o gamă largă de culori și de opțiuni de culoare din culoarea pe care a-ți capturat-o. Conform Sherwin-Williams, această aplicație este un mod fantastic pentru a găsi exact culoarea pe care o dorești pentru pereții tăi.

Virtual Interior Design Home Decoration Tool

Virtual Interior Design Home Decoration Tool-screenshots

Vrei să vezi cum ar arăta mobila în casa ta, sau în camera ta înainte să o cumperi? Această aplicație îți perimite să faci acest lucru. Fă o poză cu camera pe care vrei să o mobilezi sau să o decorezi și completeaz-o cu orice piesă de mobilier, de la canapele până la candelabre. Nu o să arate chiar 100% ca în realitate, dar îți va oferi o imagine de ansamblu la ce te vei putea aștepta.

Houzz Interior Design Ideas

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Fie că sunteți într-o renovare completă sau doriți o simplă redecorare, Houzz are tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți casa. Inspirațivă din milionele de poze de înaltă rezoluție cu interioare și exterioare, pe care le puteți selecta după stilul dorit, după cameră sau după locație. Houzz este o aplicație ce include o listă cu cele mai bune 50 de website-uri de interioare și dispune de cei mai profesioniști constructori, arhitecți și designeri de interior, din ale căror idei vă puteți inspira în proiectul vostru.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.