Windows 10 se Pregateste sa Aduca Caracteristica Handoff Disponibila pe Mac OS X intr-o Actualizare Aniversara

0
457

Windows 10 se Pregateste sa Aduca Caracteristica Handoff Disponibila pe Mac OS X intr-o Actualizare Aniversara

Microsoft lucrează la adăugarea unei caracteristici Handoff asemănătoare celei de pe Mac OS X, care să fie adăugată împreună cu ultima actualizare pentru Windows 10 Redstone.

Similară cu Handoff pe Mac și iOS, noua caracteristică Microsoft va permite utilizatorilor să înceapă ceva pe un dizpozitv și să le continue pe un altul, fără nevoia de sincronizare sau o altă configurare care să solicite timp.

Inițial această caracteristică s-a așteptat să facă parte din actualizarea Continuum, anunțat anul trecut în luna martie, acum lista de caracteristici pentru actualizarea Windows 10 Redstone face referire la această noutate și se pregătește să fie disponibilă publicului larg.

Într-un screenshot făcut în meniul de setări al Windows 10 Redstone, putem observa caracteristica “let apps on your other devices launch apps and continue experiences on this device over Bluetooth.” Caracteristica Apple-Handoff, oferă de ceva timp o chestie similară împreună cu un Mac și iPhone sau iPad.

Windows-10-settings-handoff

O caracteristică foarte utilă, care te scutește de timp și îți simplifică munca.

Windows-10-handoff

Windows 10 Redstone este numele de cod pentru Actualizarea Aniversară Windows 10, care este programată să apară în această vară, mai exact pe 29 iulie. Cei care au intrat în programul testerilor ar trebui să beneficieze deja de avantajul acestei noi caracteristici, la fel si dezvoltatorii, sau cel puțin se vor putea bucura mult înaintea celorlalți utilizatori.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: MSPoweruser

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.