Starbucks A Lansat o Tastatura Emoji Pentru iOS si Android – Poti sa le descarci direct de aici!

0
628
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Starbucks A Lansat o Tastatura Emoji Pentru iOS si Android – Poti sa le descarci direct de aici!

La noi în țară Starbucks este acel loc de fițe în care te lauzi că ai fost sau ești, cu un check-in și eventual o poză pe Facebook. Cam peste tot în lume, acest lanț de cafenele este considerat a fi o fiță, pentru că are prețuri foarte mari și umflate și că majoritatea merg să plătească o cafea pentru a le fi imprimat numele pe o parte a paharului, făcându-și mai apoi poze cu acest detaliu.

Starbucks a trecut granița simplei cafenele, putând servi și alte chestii pe lângă un pahar mare de cafea Americană sau un Cappucino în pahar verde, de exemplu, diversificându-și ofertele și spre alte produse nu doar pe bază de cafea. Compania a demonstrat că este capabilă să investească și pe partea digitală, dezvoltând o aplicație pentru mobil Starbucks, care le permite clienților să plătească cu ajutorul unui portofel digital, să vadă locațiile unde sunt cafenele Starbucks, și să primescă diferite oferte instantanee și/sau în funcție de locație. Acum, investiția pe partea digitală pare că are o continuare pentru că au lansat oficial și o tastatură Starbucks.

Da, ai auzit bine, Starbucks tocmai ce a lansat o tastatură oficială printr-o aplicație disponibilă atât pe iOS cât și pe Android, care în esență, este o colecție de produse tematice, emoticonuri și stick-ere ale companiei, pentru putea a fi utilizate în conversații și acoperind o varietate de aplicații de mesagerie.

IMG_4329

Aplicația include căni și pahare cu marca Starbucks, vitrine, logo-uri Starbucks și chiar un cap de unicorn violet care se bucură de o băutură gustoasă de la cunoscuta companie de cafea. Estea aplicația perfectă pentru tine dacă iubești să mergi cu prietenii sau familia la Starbucks de câte ori ai ocazia, și îți place să le trimiți apropiaților tăi mesaje legate de locul în care îți savurezi băutura preferată și eventual o poză cu paharul inscripționat cu numele tău. Dacă este așa, nu mai sta pe gânduri și descarcă aplicația chiar acum.

Compania a declarat că aplicația va primi actualizări regulate cu diferite emoji-uri și băuturi actualizate din meniul Starbucks, însemnând că indiferent de ce alegere vei face în privița unei băuturi amestecate sau a unei cafele, vei avea posibilitatea de a o împărtăși cu ceilalți prin iMessage, Facebook, Twitter, WhatsApp, sau orice altă platformă de mesagerie sau socializare vei decide să folosești.

Aplicația în sine este disponibilă gratuit din magazinele de aplicații specifice platformei pe care rulează telefonul tău.

Free –  App Store Free – Google Play

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.