Monday, July 15, 2019
Acasă Wearable Nokia cumpara Withings pentru 191 milioane de dolari

Nokia cumpara Withings pentru 191 milioane de dolari

2
568

Nokia cumpara Withings pentru 191 milioane de dolari

Nokia a anunțat că va cumpăra Whitings pentru 170 milioane de euro (191 milioane de dolari). Compania Franceză care dezvoltă ceasuri și e axată pe sănătate, va face parte din divizia Tehnologica Nokia. Este un alt pas făcut de finlandezi în vederea reapariției acestui brand de consum după ce Microsoft a cumpărat divizia de telefoane în 2013. Whitings se va alătura acum proiectelor Nokia ca Ozo Camera și Tableta N1.

Într-o declarație făcută de Ramzi Haidamus (șeful diviziei Tehnologice Nokia) acesta spunea că acum compania este poziționată în mod unic “pentru a conduce umrătorul val de invovație în domeniul sănătății digitale. “ CEO-ul Withings Cedric Hutchings, a fost de acord cu această afirmație, spunând că el a fost “încântat să se alăture Nokia pentru a-i ajuta să aducă viziunea lor legată de sănătate mai multor persoane din întreaga lume.”

Ținând cont de înalta calitate și ușurința cu care majoritatea produselor Withings pot fi folosite, cei 191 de milioane de dolari par a fi o afacere foarte bună pentru Nokia. Achiziția făcută de Nokia nu este chiar o surpriză, pentru că în urmă cu doar câteva luni compania declara că își dorește o extindere spre partea de sănătate și dispozitive purtabile.

Pe lângă ceasurile smart și cântarele pe care Withings le producea, compania a mai produs si senzori pentru paturi și camere de monitorizare pentru acasă. Afacerea cu Nokia se așteaptă să fie finalizată până la finalul anului 2016, noi fiind mai mult decât nerăbdători să vedem ce vor reuși cele două nume să aducă începând cu 2017 și cum se va derula acest parteneriat.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: engadget

2 COMENTARII

  1. […] Dacă până nu demult aprape că nu mai auzisem de brandul Nokia de sine stătător, acesta revine în forță în ultimele luni și încearcă să își recâștige poziția pe care o ocupa o dată în această lume a telefoanelor mobile. De curând a făcut o achiziție importantă pe piața ceasurilor inteligente și a celor pentru măsurarea activității zilnice prin achiziția Withings. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.