Noul Audi TT RS, doar 395 de cai putere

0
451

Noul Audi TT RS, doar 395 de cai putere

Acesta este primul video al celui mai ridicol de rapid Audi TT RS, și da, sună ca o fiară furioasă. Compania Germană de prezintă în sfârșit cea mai rapidă versiune pentru Audi TT în Beijing, împreună cu lansarea oficială al noului TT RS. Disponibil atât în variantă coupe cât și roadster, pachetul TT RS vine dotat cu 395 cai putere dezvolți de un motor revizuit de 2,5 litri tubo cu cinci cilindri, și cu o putere transmisă în mod tradițional către toate cele patru roțile, via o cutie de viteze exclusivă cu șapte viteze și dublu ambreiaj.

Rezultatul este că Audi TT te catapultează de la 0 la 100km/h în mai puțin de 4 secunde, cu varianta Coupe care reușește să îți i-a răsuflarea în doar 3,7 secunde, în timp ce cea Roadster fiind mai grea, reușește cu 0,2 secunde mai târziu.

Acum mașina dispune de o gardă la sol cu 10mm mai mică decât versiunea standard TT, iar Audi oferă opțiune de amortizoare adaptive cu o tehnologie magnetică pentru curse. Versiunea standard vine cu jante din aliaj de 19 inci și discuri de fână de 420mm, în timp ce pe lista de opțiuni se găsesc jante de 20 inci și frâne din fibră de carbon pentru cei care sunt dispuși să plătească pentru ele.

Motorul în cinci cilindri dezvoltat de Audi a fost mult timp lăudată pentru sunetul său și pentru modul în care produce această imensă putere, ceea ce face ca fiecare model care folosește acest model să se simtă suficient de norocos, în esență, o mașină de vânătoare pentru un Porsche.

Primul videoclip pentru noul TT RS ne prezintă ambele modele, Coupe-ul și varianta decapotată, acompaniate de familiarul și agresivul motor de 2,5 litri în cinci cilindri. În cazul în care motorul o să găsească o potrivire perfectă cu șasiul noului Audi TT, atunci Porsche va avea un motiv serios să își facă griji.

VIDEO

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.