Google Street View te duce acum intr-un Safari African

0
288

Google Street View te duce acum intr-un Safari African

Dacă în trecut aflam că poți să te urci pe cei mai înalți munți cu Google Street View, sau că poți să te plimbi prin cele 40 de parcuri naționale din Statele Unite, acum poate vrei să vezi ținuturile sălbatice din Africa.

Acum putem să vedem de acasă un habitat nativ care altfel ar fi foarte scump de explorat, dacă am încerca o călătorie prin aceste ținuturi, evident, pentru că Google a introdus nu de mult posibilitatea de a trăi o experiență unică Mzansi, o vizită virtuală prin Africa de Sud folosind modul Street View și oferindu-ne un sentiment și un peisaj grandios al țării. În partea de sus a călătoriei vom putea vedea elefanți, leoparzi și alte animale sălbatice specifice, mai apoi coborând în jos spre Cape Town vom putea vedea ținuturi începând de la Table Mountain și până la Golden Mile din zona Durban a Africii de Sud.

Viziteaza Afirca de Sud

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.