Acesta este Noul Citroen C6 prezentat in premiera la Salonul Auto de la Beijing

0
916

Acesta este Noul Citroen C6 prezentat in premiera la Salonul Auto de la Beijing

O dată cu salonul auto din China, Citroen a înviat din morți plăcuța cu numele C6 pentru o nouă mașină care a debutat în 2016 la Salonul Auto de la Beijing(Beijing Auto Show).

Brandul Francezilor nu este singurul din acest proiect, primind o mână din partea partenerului său local, Dogefeng. De fapt, noul C6 este o versiune redesenată a modelului chinezilor, cu un exterior ușor actualizat și o cabină mult mai premium.

Alergând pe o platformă PSA EMP2, la fel ca și fratele său mai mic, Peugeot 308 Sedan, Citroen C6 este mai lung de 5 metri și are un ampatament de 2,9 metri. În interior, are un ecran de 12,3 inci LCD full-color digital pe care se află instrumentele de bord, și un foarte mare display cu touchscreen pentru partea de multimedia. Tapițerie din piele Nappa, inserții din lemn, plafon panoramic, climatizare automată pe patru zone și un nou sistem de asistare pentru șofer.

Citroen nu a dezvăluit încă întreaga listă de specificații pentru acest nou model, dar se așteaptă să utilizeze un motor de 1,8 litri turbo pe benzină ce dezvoltă 200 de cai puteri și un cuplu de 280 Nm, transmise pe puntea din față cu ajutorul unei cutii automate cu șase viteze.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.