Se Lucreaza deja la Seria “Avatar” – primul film va disponibil in 2018

1
388

Se Lucreaza deja la Seria “Avatar” – primul film va disponibil in 2018

O știre interesantă, care vine direct de la 20th Century Fox și din partea regizorului James Cameron care a declarat că urmează să intre în producție o serie Avatar ce va fi formată din patru părți.

Inițial, Cameron a declarat că acestă serie va fi formată din trei părți, dar se pare că totuși nu poate încadra totul în doar trei părți și s-a decis să se meargă pe patru, pentru a cuprinde mult mai bine întreaga poveste.

Cameron a confirmat că fiecare dintre aceste părți va fi configurată pe câte o poveste individuală, dar care, împreună vor “forma un poveste(saga) completă.”

Primul film din seria Avatar are deja o dată stabilită de regizor, pentru luna decembrie a anului 2018, cu o a doua continuare ce va veni în 2020, a treia stabilită pentru 2022, iar cea din urmă pentru 2023.

Producția și fimlările pentru Avatar 2 (așa se va numi primul film din cele 4 ce vor urma) se desfășoară deja în minunatele locuri ale Noii Zeelnade și este regizat de James Cameron după un scenariu de Rick Jaffa și Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes).

Printre actorii ce îi vom putea vedea în cea dea doua parte din Avatar, fac parte Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang și Sigourney Weaver, care se întorc pe marile ecrane după succesul din 2009.

Filmul original Avatar (2009) rămâne în continuare în topul celor mai de succese filme din toate timpurile, cu încasări record la nivel mondial de 2,782 miliarde de dolari.

Deocamdată atât despre ce va fi seria Avatar. Vă vom ține la curent cu toate informațiile despre film!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

1 COMENTARIU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.