“Swiss Army Man” cu Daniel Radcliffe

0
308

“Swiss Army Man” cu Daniel Radcliffe

24 a dezvăluit un trailer imprevizibil pentru fimlul Swiss Army Man, avându-i ca protagoniști pe Paul Dano, Daniel Radcliffe și Mary Elizabeth Winstead. Vezi despre ce e vorba în trailerul de mai sus și în povestea din rândurile următoare!

În acest film, Hank (Dano) este nafufragiat pe o insulă pustie, unde a început să renunțe complet la speranța de a mai ajunge vreodată acasă. Dar într-o zi, totul se schimbă, când un cadavru pe nume Manny (Radcliffe) ajunge la țărm, mai târziu cei doi devin cei mai buni prieteni, și nu în ultimul rând aceștia pornesc împreună într-o avenută epică care îl va aduce pe Hank înapoi la femeia visurilor lui.

Swiss Army Man crează o lume ca nici o alta — un loc cu o pură imaginație fantastică, plină de realism magic, dar oferind două personaje ale căror visuri și temeri sunt în întregine relatabile.

Swiss Army Man este debutul în filme al regizorilor de videoclipuri muzicale Daniel Scheinert și Daniel Kwan (cunoscuți sub numele de DANIELS, și responsabili pentru îndrâgitul videoclip “Turn Down For What, alături de multe altele).

Swiss Army Man va fi disponibil în cinematografe începând cu 17 iunie, 2016.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.