Foloseste BLINK Pentru a fi Notificat ori de cate ori Mac-ul tau se Trezeste

0
532

Foloseste BLINK Pentru a fi Notificat ori de cate ori Mac-ul tau se Trezeste

Dacă ai obiceiul de a-ți lăsa Mac-ul deschis al birou și crezi că colegii tăi au tendința de a încerca parola ta de utilizator pentru a intra în el, sau poate crezi că acasă copii știu parola și umbla în lipsa ta? Pentru această mică problemă, există o aplicație ce îți trimite automat o notificare direct pe telefon, ori de câte ori Mac-ul tău se trezește. Aceasta se numește Blink.

Pentru început trebuie să descărcați aplicația atât pe iPhone cât și pe Mac și să le împerecheați între ele prin Bluetooth (aplicația Blink suportă doar noile generații de Mac-uri care au disponibile noile Bluetooth Low Energy). După ce împerecherea s-a efectuat cu succes, ori de câte ori se trezește Mac-ul vostru sau se întoarce în modul sleep, vei primi o notificare direct pe telefon. Acesta este tot ce știe să facă aplicația Blink, și o face bine. Este o aplicație și unealtă interesantă pentru a o avea în jurul tău.

Lista de Mac-uri compatibile cu aplicatia Blink:

  • MacBook (2015 or newer)
  • MacBook Air (2011 or newer)
  • MacBook Pro (2012 or newer)
  • iMac (Late 2012 or newer)
  • Mac mini (2011 or newer)
  • Mac Pro (Late 2013 or newer)
Blink pentru iPhone – 0,99 € – App Store Blink pentru Mac – Free – Mac App Store

Aplicația Blink este disponibilă și pentru Android și se poate descărca gratuit din Magazinul Play.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.