Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Bubble Jungle – Super Chameleon Platformer World|Review

0
583

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Bubble Jungle – Super Chameleon Platformer World|Review

Te dai în vânt pentru un joc care să îți ofere distracție pentru ore în șir și să îl poți juca în acest weekend? Atunci nu mai căuta nicăieri și încercă acest joc uimitor 3D pentru iOS, ce se numește Bubble Jungle. Nu de multe ori am descărca o cantitate mare de spațiu pe dispozitivul nostru (1,8 GB are jocul), dar acesta merită pe deplin să facem un sacrificiu.

Fiind în căutare de un joc bun care să intre în categoria Cel mai bun joc pentru iPhone în această săptămână, și căutând prin App Store un joc potrivit, imediat după ce am văzut filmulețul de prezentare pentru Bubble Jungle am zis… merită încercat. Nu am fost dezamăgit.

Jocul te lansează într-o aventură cu personajul Chuck, un cameleon aprig, în care trebuie să explorezi o serie de lumi 3D interesante ca Deep Space, Wild West, Caribbean Island sau High Mines.

screenshot de Adrian Benea/GamTech.roChuck este plin de energie și pare că întotdeauna are zâmbetul pe față, cu siguranță este pregătit pentru o distracție continuă. Sunt peste 50 de niveluri pe care Chuck abia așteaptă să le cucerească și să te țină împrins în cele peste 15 ore de joc continuu promis de dezvoltatori. Ce face ca Bubble Jungle să fie și mai deosebit, este faptul că poți face acest lucru cu până la 4 jucători o dată, lucru ce-l face și mai interesant.

Treaba cea mai importantă a jocului este să colectezi cât mai multe monede, bomboane, fructe și lollipop-uri astfel în cât Chuck să poate fi alimentat și să fie plin de energie pentru a primi noi skill-uri, și pentru a deveni suficient de puternic pentru a-l putea înfrânge pe boss-ul de la ficare final de nivel. În drumul său spre finalul nivelului Chuck va întâlni o grămadă de inamici, dar stați liniștiți pentru că are o grămadă de prieteni care îi sunt aproape, deci nu pleacă la drum singur. Prietenii lui Chuck vă ajută să vă deblocați în drumul prin nivel. Inamicii pot fi luați de bulelele pe care Chuck le trimite din gura lui; apoi voi fugiți pentru a culege recompensele. Chuck este bun și la sărituri și vei avea nevoie de această abilitate a lui, pentru că vei întâlni diferite obstacole în această aventură pe care a-ți început-o împreună.screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Foarte interesant la acest joc este faptul că poți cerceta fiecare colțișor al fiecărui nivel 3D. În același timp trebuie să fii și foarte precaut că vei putea cădea de pe margine foarte ușor; dacă acest lucru se întâmplă, automat vei pierde o viață. Dacă mori, vei putea relua jocul de acolo de unde l-ai salvat ultima dată.

O altă chestie foarte interesantă este opțiunea de multiplayer. Aceasta te duce la posibilitatea de a crea cameră de joc sau poți intra într-una existentă cu până la patru jucători.

Bubble Jungle îți ocupă întradevăr foarte mult spațiu din telefon. Dar cu grafica vibrantă și un gameplay foarte lung, cu siguranță nu te vei grăbi să ștergi jocul foarte repede. Bubble Jungle costa 1,99 euro și îți oferă 58 de niveluri interactive, antrenante și foarte bine realizate. Dacă vrei să încerci Bubble Jungle și nu ești dispus să plătești 1,99 euro pentru varianta pro, atunci trebuie să te bucuri pentru că există și o versiune gratuită a jocului, doar că ești limitat la numărul de niveluri de joc.

screenshot de Adrian Benea/GamTech.roBubble Jungle este un joc captivant și foarte interesant de jucat, cu o grămadă de ore de joc continuu, grafică uimitoare și cu un mod de-a dreptul interactiv prin modul multiplayer. Un dezavantaj foarte mare este nevoia de spațiu foarte mare, 1,8 GB, pentru a descărca jocul și în plus de acest lucru mai are nevoie și de 1GB RAM pentru a rula grafica la rezoluție maximă, ceea ce te obligă sa ai minim un iPhone 5, iPhone 5S, iPad 3, iPad mini 2, iPad Air, iPod touch 6, iPad Pro sau un iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro 9,7 sau proaspătul lansat, iPhone SE. O dată ce l-ai început însă, nu te vei mai putea opri și cu siguranță vei vorbi cu prietenii tăi despre grafica jocului, despre sunetele lui și despre efectele care fac ca jocul să fie parcă viu.

1,99 € –  App Store

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.