Seven, un joc RPG izometric inspirat din Thief

0
815
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Seven, un joc RPG izometric inspirat din Thief

Inspirat din jocul Thief, Seven este un RPG izometric dezvoltat de foștii dezvoltatori ai jocului Witcher 3. Unul dintre aceștia a explicat că Seven este un joc stabilit într-o “non-linear sandbox world,” în care vei fugi, vei sări, te vei urca, te vei strecura și vei trece prin toate celelalte lucruri misterioase pe care un călător, uneori, le va atinge într-o lume post apocaliptică.

Primul trailer pentru Seven a apărut prin IGN și ne prezintă căteva scene izometrice minunate, aparent pline de detalii și viață, întrerupte ocazional de monștrii zburători Robo-tentacul. În aceste elemente parcă desprinse din parkour — veți fi obligați să săriți peste acoperișuri și tevi, și să alunecați pe frânghii în jos în încercarea de a… ei bine, n-am nici o ideea, pentru că dezvoltatorii Fool’s Theory, nu au dezvăluit nimic mai mult legat de ce acțiune va cuprinde jocul.

Nu există informații nici despre o dată de lansare pentru Seven, editorul IMGN.PRO declarând însă că jocul va fi gata în cea dea doua jumătate din 2016.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: seven-game

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.