Noua serie de MacBook-uri de la Apple – Rose Gold optiune noua de culoare

2
398

Noua serie de MacBook-uri de la Apple – Rose Gold optiune noua de culoare

A trecut puțin peste un an de când Apple a lansat o serie de Macbook mult mai subțire. Acum, compania a venit cu un upgrade pentru această serie, aducându-le noi procesoare, a șasea generație de Intel Core M, împreună cu un accelerator grafic încorporat Intel HD GFX, care promite o creștere a performanțelor grafice de aproximativ 25 de procente.

Pe lângă aceste îmbunătățiri, pe noile MacBook-uri putem găsi SSD-uri mult mai rapide pentru stocarea datelor și o îmbunătățire a autonomiei bateriei. Apple susține că poți ajunge până la 10 ore de lucru în cazul web browsing-ului, și până la 11 ore de vizionare de filme pe aceste noi portabile.

Altfel, dacă cauți mai multe porturi (USB, HDMI, etc.), trebuie să te orientezi câtre un alt produs, sau să achiziționezi separat un adaptor care se montează în portul USB C.

usbc_av_large

Noua serie de Macbook-uri este disponibilă prin cadrul magazinului online Apple începând de ieri, și vine în mai multe culori, gold, silver, space gray și ca o noutate, rose gold – prima dată pentru un Mac. Prețurile pentru această nouă serie încep de la 1.299 de dolari pentru varianta de 1.1GHz Core M-3 processor și 256 GB spațiu de stocare, în timp ce versiunea mai rapidă de 1.2GHz Core M-5 Macbook cu 512GB spațiu de stocare, costă 1.599 de dolari. Apple a montat standard pe toate MacBook-urile de 13-inci 8 GB memorie.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: apple

2 COMENTARII

  1. […] Kuo susține că noile laptopuri high-end Apple vor veni într-o nouă carcasă, mult mai subțire și mult mai ușoară și că va include un Touch ID și o bară formată dintr-un display OLED, care să înlocuiască tastele fizice de funcții (tastele F) de pe o tastatură normală. Toate acestea vor fi realizare din aceeași carcasă dintr-un metal injectat și același mecanism fluture de tastatură care a fost introdus prima dată pe MacBook-urile de 12 inci. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.