Crime si Actiune pe Strazile din New Bordeaux in Jocul”Mafia III” – Informatii, Trailer si Data Lansarii

2
805

Crime si Actiune pe Strazile din New Bordeaux in Jocul”Mafia III” – Informatii, Trailer si Data Lansarii

Proaspăt anunțat că va fi lansat în toamna acestui an, mai exact pe 7 octombrie, Mafia III vine ca o continuare a unuia dintre cele mai populare serii de jocuri bazate pe crime și mafie. 2K și Hangar 13 au menționat că lansează trei ediții diferite de joc, collector’s edition, deluxe edition și standard edition de Mafia III și acestea o să fie disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One și Windows PC. Toți cei ce au precomandat orice ediție a jocului Mafia III vor primi un pachet Family Kick-Back, care va include trei vehicule exclusive și câteva arme disponibile pentru jocători la lansarea jocului. Până jocul va fi lansat, mai jos puteți vedea trailerul pentru Mafia III și puteți afla mai multe infromații despre ce se va întampla cu adevărat în acest joc mult așteptat!

Acțiunea din Mafia III este stabilită într-o lume deschisă a anilor 1968 din New Bordeaux, o versiune reinterpretată a orașului New Orleans, plină de activitate și completată de mașini inspirate din acea perioadă, impreună cu detalii legate de moda și muzica acelor ani. După mai mulți ani în care a luptat în Vietnam, Lincoln Caly știe acest adevăr: familia nu este aceea în care te-ai născut, ci aceea pentru care ești gata să mori.

Întors de pe front în orașul natal New Bordeaux, Lincoln încearcă să scape de trecutul lui criminal. Dar atunci când familia sa surogat, mafia neagră, este trădată și distrusă de Mafia Italiană, Lincoln își întemeiază o nouă familie din cenușa celei vechi și plănuiește o răzbunare în stil militar împotriva celor responsabili. Lupte intense de arme și bătălii corp la corp, urmăriri spectaculoase, decizii dificile și înțelepte, toate pentru a supraviețui pe străzile criminale din New Bordeaux. Cu o echipă bine aleasă însă, este posibil să ajungi în top în acestă lume interlopă.

mafia3-screenshot

Mafia III continuă moștenirea mândră a celor de la 2K de a crea experiențe narative deosebite, și este gata pentru a stabili un nou standard pentru povestiri interactive,” a declarat Christoph Hartmann, președintele 2K. “Cu Hangar 13 la cârmă, Haden Blackman și echipa sa de dezvoltatori talentați sunt setați pentru a oferi o experiență de neuitat în acest Octombrie.

Mafia III prezintă o lume deschisă și adevărată, bogată, împreună cu propriile ei ecosisteme criminale francizei, în timp ce încă susține puternic narațiunea povestirii și montarea captivantă care este cunoscută deja din celelalte jocuri Mafia,” a declarat Haden Blackman, directorul de crație de la Hangar 13. “New Bordeaux din anii 1968, oferă un decor unic și puternic pentru povestea noastră bazată în totalitate pe crimă, trădare, loialitate și răzbunare.

Edițiile standard, deluxe și limited collector’s ale jocului Mafia III sunt disponibile acum pentru precomandă via Amazon.com. Pachetul Mafia III Deluxe Edition (79,99$) va fi disponibil atât în format digital cât și în format fizic într-un stoc limitat pentru anumiți retaileri, și include jocul și accesul la conținutul suplimentar. Pachetul Mafia III Collector’s Edition (149,99$ ) vine în aceeași formă, atât digital cât și fizic, oferind o fereastră din imagini și sunete din New Bordeaux-ul anilor ’68, incluzând tot conținutul aflat în pachetul Mafia III Deluxe Edition plus partitura jocului original pe vinil, o carte pentru colecționari, poze artistice și multe altele. Toți aceia care au precomandat orice ediție a jocului Mafia III de la diferiți retaileri vor primi pachetul Family Kick-Back, care include trei vehicule tematice exclusive și câteva arme cadou disponibile pentru jocători imediat, după lansarea jocului.

https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4&feature=youtu.be

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

  1. […] Acțiunea din Mafia III este stabilită într-o lume deschisă a anilor 1968 din New Bordeaux, o versiune reinterpretată a orașului New Orleans, plină de activitate și completată de mașini inspirate din acea perioadă, impreună cu detalii legate de moda și muzica acelor ani. După mai mulți ani în care a luptat în Vietnam, Lincoln Caly știe acest adevăr: familia nu este aceea în care te-ai născut, ci aceea pentru care ești gata să mori. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.