Cartea Junglei (The Jungle Book) a Intrecut Toate Asteptarile si Domina Global Box Office

0
312

Cartea Junglei (The Jungle Book) a Intrecut Toate Asteptarile si Domina Global Box Office

Walt Disney Pictures a avut până acum un an grozav, Zootopia dominând afacerile de familie, dar după șase săptămâni în Top 3 a fost eclipsat de un nou film Disney, acesta fiind adaptarea cărții lui Rudyard Kipling Cartea Junglei (The Jungle Book), în regia lui Jon Favreau(Iron Man).

În rolul puștiului de 10 ani, noul venit este Neil Seth, alături de vocile lui Bill Murray, Sir Ben Kingsley, Scarlett Johansson, Idris Elba, Christopher Walken, Lupita N’yongo și mulți alții, Cartea Junglei (The Jungle Book) a deschis 4028 de cinematografe din Statele Unite de unde a încasat vineri 32,4 milioane de dolari (aici se adaugă și 4,2 milioane de dolari de la avanpremiera de joi), estimând că va termina week-endul cu încasări de peste 104 milioane de dolari.

O medie impresionantă de 25.700 de dolari pe cinematograf, inaugurarea filmului este comparată cu Alice in Wonderland(116 milioane de dolari în primul week-end), din 2010 cu Jhonny Deep, Oz The Great and Powerful(79 de milioane de dolari în primul week-end) din 2013 a lui Sam Raimi, și cu inaugrarea de anul trecut al filmului Cinderella (67 de milioane de dolari în primul week-end). Surpinzător, este doar a patra inaugurare de peste 100 de milioane de dolari pentru Disney (fără Pixar, fără Marvel, fără Lucasfilm), și a noua, cea mai mare deschidere dintre toate filmele distribuite până în prezent.

Vom vedea dacă va deveni cel de-al doilea film al anului trecând de pragul celo 300 de milioane de dolari încasări. La fel ca și Cinderella a primit un scor CinemaScore, ceea ce este un sem bun că se va mișca foarte repede spre cinematografele lumii.

Cartea Junglei (The Jungle Book) a încheiat week-endul cu încasăro de 136,1 milioane de dolari, mult peste așteptări, extinzându-se deja către alte 49 de țări în care să fie vizionat pe marile ecrane, inclusiv Marea Britanie, Australia, Germania, Brazilia, China, Franța, Italia și multe alte țări. Cele 240 de milioane de dolari estimate că se vor încasa în week-endul ce urmează la nivel mondial îl vor ridica la pragul de 280 de milioane de dolari încasați.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.