Cum Arata Tesla Model S Facelift

0
568

Cum Arata Tesla Model S Facelift

De obicei când un constructor lansează un facelift pentru un model de mașină, se face împreună cu presa și cu mai multe comunicate dedicate noului model. Tesla nu este un porducător tradițional, așa că nu vă așteptați la nimic legat de facelift-ului adus modelului existent și foarte popular, Tesla Model S, care pur și simplu a apărut pe stradă și a fost descoperit din întâmplare. Nu trebuie însă să așteptăm să o vedem prin presă, pentru că, mulțumită vlogger-ului specializat pe Tesla, Bjørn Nyland, o putem vedea acum.

Electrek ne-a atras atenția către canalul de YouTube a lui Nyland, unde putem să îl vedem foarte aproape de veriunea facelift al Model S de la Tesla. Putem observa că schimbările aduse sunt foarte puține, lucru care face ca videoclipul să nu fie foarte lung, dar este interesant de văzut pentru că ne prezită toate modificările aduse Model S.

Ce putem observa și nouă personal nu ne place, este acel locaș pentru plăcuța de înmatriculare(chiar dacă nu este aplicată o plăcuță) care strică cu totul fața mașinii, chiar dacă acest lucru este de obicei obișnuit, mai ales pe drumurile din Europa.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.