Cele Mai Bune 10 Interioare ale Automobilelor Disponibile pe Piata din Statele Unite

0
562

Cele Mai Bune 10 Interioare ale Automobilelor Disponibile pe Piata din Statele Unite

Conform revistei Ward Auto, care în fiecare an întocmește o listă cu cele mai bune 10 interioare de mașini de pe continentul American. În cele ce urmează vom vedea cele mai bune zece interioare, fără a fi o anumită preferință(top) pentru un loc 10 sau 1, ci doar cele mai bune.

Da, vorbim de piața Americană, o piață destul de diferită de cea de pe bătrânul continent, cu modele care nu sunt întotdeauna disponibile aici, dar care cred că merită o oarecare atenție, cel puțin pentru a face câteva comparații(chiar dacă personale), despre ce se găsește acolo și ce găsim aici.

1. Audi TTS

audi-roadster-tts

Audi TTS este versiunea brandului derivat din TT, și este construit pe aceeași paltformă ca noul Volksvagen Golf și Audi A3.

În interiorul acestui roadster, totul este focusat pe conducătorul auto. Nu există nici un ecran central — în schimb, totul este ascuns în instrumentele tabloului de bord, pe care Audi l-a numit Virtual Cockpit. Tot ce ține de controlul HVAC(Heating, Ventilation și Air Conditioning), toate comenzile și setările sunt ascunse în orificiile de ventilație.

audi-roadster-tts-interior


2. BMW Seria 7

2016-bmw-7-series

Acesta este cel mai nou și mai luxos BMW, un adevărat vapor uriaș.

Noul interior al seriei 7, model 2016, este mult mai simplificat decât înainte, cu sarcini de accent pe lățimea vizuală, control prin gesturi și informații integrate frumos într-un ecran central, și doar câteva butoane integrate frumos în tapițeria care acoperă consola centrală.

2016-bmw-7-series-interior


3. Cadillac XT5

2017 Cadillac XT5

Cadillac XT5 este înlocuitorul vechiului SUV SRX.

Accentul se pune din nou pe simplitate și pe lățime vizuală, cu o mulțime de linii orizontale, o colecție simplificată de butoane fizice și un volan total restilizat și optimizat pentru conducătorul auto.

2017 Cadillac XT5


4. Chevrolet Camaro

chevrolet-camaro

Cu acest model 2016, Chevy intră în cea dea șasea generație de Camaro.

Interiorul acestui model este mult mai furtunos față de predecesorul său, cu un ecran central mult mai mare aflat peste două guri de aerisire, care furnizează toate informațiile multimedia și nu numai. Anul 2016 marchează un nou început pentru seria Camaro, cu mai multă ateție la detalii și o calitate mult mai bună pentru materialele folosite la interior, pentru a transmite mult mai multă sensibilitate conducătorului auto zi de zi.

chevrolet-camaro-interior


5.Chrysler Pacifica

chryslerpacifica2017

Ce a fost o dată Chrysler Town & Country este acum Chrysler Pacifica, cel mai nou minivan oferit de acest brand.

Pe vechiul model, interiorul monoton și trist a fost dur criticat, în schimb, Pacifica păstrează lucrurile proaspete, cu un aspect cu totul nou datorită noilor linii și tehnologii. Interiorul este inspirat de la celelalte modele Chrysler, cu o rotiță ce se învârte pentru a intra în modul Drive sau Parking(al cutiei automate) și un ecran masiv între cele două indicatoare de bord.

chrysler-pacifica-interior


6. Honda Civic

2016 Honda Civic

Nu doar exteriorul este frumos la acest Civic din 2016.

Interiorul nu este schimbat în mod radical față de modelul anterior, doar că vine cu mai multe îmbunătățiri și lucruri mai practice învățate de producător. Schimbările aduc o mai bună utilizare a întregului cockpit, o aliniere mai bună și mai normală pentru gurile de aerisire și a spațiului dintre scaunele din față. De asemenea, calitatea materialelor folosite la interior aduc un plus acestui model.

2016 Honda Civic


7. Lexus RX

2016-lexus-rx-450h

Vechiul model Lexus RX nu a fost un concurent pentru celelalte modele din clasa lui, pe parte de design vorbind. Acest nou RX aduce multe schimbări, dar rămâne de văzut ce trecere va avea.

Cel puțin interiorul este unul foarte interesant, mult mai sportiv, cu un volan total restilizat și un schimbător de viteze care nu mai arată de parcă ar fi fost luat de pe un autobuz sau un minivan. Toate ca toate, dar este semnificativ mai frumos decât a fost înainte.

2016 Lexus RX 450h


8. Mercedes-Benz GLC-Class

 

2017 Mercedes-Benz GLC-Class Coupe

Mercedes a lansat clasa GLC-Class ca un înlocuitor pentru vechea cutiuță GLK.

Interiorul noului GLC a luat-o pe urmele clasei C, cu un design simplu, elegant, cu o consolă centrală care curge frumos spre pasageri și cun un ecran informațional mare exact deasupra ei.


9. Nissan Maxima

nissan-maxima

Modelul original “Four Door Sports Car” se întoarce în 2016 cu un look nou nouț.

Interiorul este semnificativ mai aglomerat decât înainte, cu cu un aspect sportiv văzut aproape la fiecare inci.

nissan-maxima-interior


10. Volvo XC90

volvoxc90

Probabil că lista nu ar fi completă fără acest Volvo XC90, care a primit o laudă aproape unanimă din partea mass mediei, imediat după lansare.

Interiorul este elegant, cu o atenție deosebită la detalii și la materialele premium folosite pentru a satisface cele mai critice gusturi. Suntem loviți la interior de un ecran suficient de mare, Sensus Connect, care furnizează toate informațiile și știrile, și care oferă o orientare portret asemănătoare cu a Tesla.

volvoxc90-interior


Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.