5 Aplicatii Distractive pentru a va ajuta sa va Pregatiti de Paste

0
632

5 Aplicatii Distractive pentru a va ajuta sa va Pregatiti de Paste

Ne apropiem cu pași repezi de Paște, iar primăvara doar ce a început. Acest lucru înseamnă că a venit timpul să ascundem ouăle din plastic pline cu bomboane și să ne pregătim să vopsim ouăle fierte bine în culori vii. Paștele este o sărbătoare religioasă, dar după slujba de la biserică este o zi perfectă pentru a o împărtăși cu familia și prietenii.

Bineînțeles, în App Store este o colecție întreagă pe această temă, Paștele, cu o grămadă de aplicații și jocuri pentru a intra cât mai bine în spiritul acestei sărbători. În cele ce urmează, vă prezentăm o parte dintre ele, mai exact 5 aplicații pe care noi le considerăm cele mai distractive.

Doodle Jump Easter Special (Free)

Doodle Jump Easter Special-screenshots

Jocul original Doodle Jump este foarte distractiv și foarte captivant, dar este grozav să vedem versiuni suplimentare pentru Doodle Jump care să vină perfect în combinație cu sărbătorile și diferite evenimente. O astfel de combinație este Doodle Jump Easter Special; diferit față de jocul original Doodle Jump, trebuie să vă creați un drump prin sărituri pentru a termina un nivel, în loc de a sări spre infinit. Similar cu originalul, trebuie să eviți monștrii și șă fii atent să nu cazi.

Egg A Sketch (Free)

Egg A Sketch-screenshots

Îți place să decorezi ouăle în această perioadă din an? Acum o poți face pe toată perioada anului, ori de câte ori doriți datorită aplicației Egg a Sketch. Desenează spirale pe un ou 3D ce se învârte sau ține-l blocat pentru a crea o capodoperă cu mâna. Nu ai nevoie de colorant alinetar sau de oțet, ci doar de smartphone-ul tău.

Easter Photo Frames (Free)

Easter Photo Frames-screenshot

Indiferent de locul în care locuiți, Paștele vine în aceeși perioada în care florile încep să înflorească. În plus, cu copii care aleargă prin curte îmbrăcați în hăinuțe frumoase de Duminică, este timpul perfect ca părinții să îi surprindă în diferite fotografii. Înrămați-vă pozele voastre favorite cu aceste rame foto gratuite cu tema Paște, pe care le puteți găsi în aplicația Easter photo frames și împărtășițile mai apoi cu prietenii sau familia.

Egg Dyeing 101 from Martha Stewart Living (0,99 €)

Egg Dyeing 101-screenshot

Vrei să duci vopsirea de ouă de Paște la un alt nivel? Cine să te învețe mai bine acest lucru decât Marta Stewart. Aplicația Egg Dyeing 101 dispune de toate elementele de bază pentru vopsirea unui ou de Paște, alături de diferite sfaturi și cum să cu poze și clipuri video pas cu pas. Aplicația are o grămadă de idei creative pentru pictarea unui ou, în timp ce kit-ul obișnuit găsit în supermarket nu te învață cum să faci acest lucru.

Bunny Yourself (Free)

Bunny Yourself-screenshot

Transformă-te într-un iepuraș cu această aplicație drăguță. Îți faci un selfie și adaugi urechile de iepuraș care îți plac cel mai mult, apoi le împărtășești cu prietenii sau familia. Există pachete suplimentare cu teme și stickere de Paște pe care e poți debloca din aplicație și chiar mai multe opțiuni. Bunny Yourself este o aplicație deosebit de distractivă cu care se pot juca copii.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.