O Continuare Pentru “Edge of Tomorrow” ii Implica Direct Pe Scenaristi

0
379

O Continuare Pentru “Edge of Tomorrow” ii Implica Direct Pe Scenaristi

Christopher McQuarrie a lăsat un mesaj pe contul lui de Twitter pentru a clarifica orice posibilă discuție legată de regizarea unei continuări pentru filmul Edge of Tomorrow, care se află încă în mâinile regizorului Doug Liman ce a realizat și prima parte. Filmul rămâne în programul lui Liman, chiar dacă acesta se ocupă în prezent mai multe proiecte, Amazon Studios The Wall la care va începe filmările în vara acestui an, imediat după terminarea proiectului început pentru Fox, X-Men și urmat de Gambit de la sfârșitul anului.

Deadline declară că o continuare pentru Edge of Tomorrow se mișcă în direcția scriitorilor filmului Race, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse, care au realizat o schiță pentru film. Perechea a scris o schiță și pentru filmul lui Christopher McQuarrie, The Gray Man pentru Sony Pictures.

McQuarrie a mai făcut declarații în trecut cu privire la o posibilă parte pentru Edge of Tomorrow, dezvăluind că actorul Tom Cruise venise cu o idee pentru acest film.

“Edge of Tomorrow was so hard and was so draining. When we went out to dinner when we were making Mission and Tom said, ‘I have an idea for the sequel to Edge,’ and I said, ‘I don’t want to f***ing hear it. I do not want to know!’ And he pitched the idea to me and he finished pitching it, I was like, ‘Why did you do that?’”

O continuare pentru Edge of Tomorrow îi va avea din nou pe Tom Cruise și Emily Blunt în rolurile principale, deși modul în care filmul ar putea avea o continuare după evenimentele petrecute în prima parte ar fi un semn de întrebare.

Regizat de Doug Liman, Edge of Tomorrow a adus încasări de 100 de milioane de dolari doar pe continentul Nord American, adunând la nivel mondial peste 370 de milioane de dolari. Filmul i-a mai avut protagoniști pe Bill Paxton, Noah Taylor, Kick Gurry, Dragomir Mrsic, Charlotte Riley, Jonas Armstrong, Franz Drameh, Masayoshi Haneda și Tony Way. Filmul a fost bazat pe romanul de scucces “All You Need is Kill” a lui Hiroshi Sakurazaka.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.