Design-erul Sef al Diablo 3 Paraseste Blizzard si se Alatura Obisidian

0
249

Design-erul Sef al Diablo 3 Paraseste Blizzard si se Alatura Obisidian

Leonard Boyarsky, design-erul șef al Diablo III nu mai lucrează la Blizzard. Acesta s-a alăturat echipei Obsidian, care dezvoltă Fallout: New Vegasa și a fost în trecut directorul de partamentului de design și pentru jocul original Fallout.

Această știre vine după mai multe postări pe Facebook și pe Twitter. Boyarsky declara pe pagina lui de Facebook că a părăsit Blizzard în acest an. În acelaști timp, producătorul și creatorul jocului Fallout din cadrul companiei Obsidian, Timothy Cain posta o poză pe Facebook și spunea, “New co-worker. Hope he doesn’t talk too much.” Poza îi înfățișează pe cei doi, Boyarsky și Cain, uitându-se unul la celălalt într-un mod dramatic. Aceștia doi au mai lucrat împreună la jocuri ca FalloutFallout 2, și Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

Știrea a fost confirmată puțin mai târziu de un tweet ce venea pe contul oficial de Twitter al celor de la Obsidian. Nu se știe încă în ce proiect este sau va fi implicat Boyarsky.

Obsidian lucrează în acest moment la un joc nou RPG numit Tyranny. Compania declara în urmă cu ceva timp că este interesată să facă un follow-up pentru Fallout 4 înrudit cu New Vegas, deși nimic nu a fost confirmat.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.