Acum Putem Vedea Primele Secvente din Jocul “The Gears of War 4”

0
360

Acum Putem Vedea Primele Secvente din Jocul “The Gears of War 4”

Nu de mult a fost lansat primul trailer oficial pentru jocul The Gears of War 4 al celor de la Microsoft, oferindu-ne un prim aspect al jocului third person shooter ce urmează a fi lansat. Jocul poate fi precomandat de pe Amazon.

Începe o nouă saga pentru unul dintre cele mai aclamate francize de jocuri video din istoria. Povestea jocului se desfășoară la 25 de ani de evenimentele petrecute în Gears of War 3, unde JD Fenix și prietenii lui, Kait și Del, trebuie să-i salveze pe cei ce îi iubesc, descoperind în același timp sursa unui inamic monstruos.

Gears of War 4 marchează începutul unei noi și epice saga pentru una dintre cele mai celebrate francize de jocuri, ca o noua bandă de eroi ce se ridică să se confrunte cu o amneințare nouă și de temut. Întoarcerea la rădăcinile negre și intense ale jocului clasic original, fanii se pot aștepta la o evoluție familiară, dar cu o evoluție distinctă a gameplay-ului, care include o acțiune brutală și intimă, o campanie heart-pounding, genre-defining multiplayer și uimitoare efecte vizuale alimentate de motorul Unreal Engine 4.

Sunteți dornici de a obține o mică parte din Gears of War 4 înainte de lansarea oficială din octombrie? Nu ratați beta-ul multiplayer ce va începe pe 18 aprilie. Fanii care au jucat Gears of War: Ultimate Edition pe Xbox One sau Windows 10, vor avea posibilitatea de a intra în acest beta prin Xbox One, și va fi extins către toți membrii Xbox Live Gold începând cu 25 aprilie.

Gears of War 4 va fi lansat exclusiv pe Xbox One, pe data de 11 octombrie.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.