‘White Screen of Death’ un Bug al Game Center Pare ca s-a Rezolvat in iOS 9.3.2 Beta

0
489

‘White Screen of Death’ un Bug al Game Center Pare ca s-a Rezolvat in iOS 9.3.2 Beta

Mai mulți utilizatori au raportat că atunci când încearcă să deschidă aplicația Game Center pe iPhone sau iPad rămân blocați într-un ecran alb. Acum au venit mai multe comentarii cu privire la faptul că ultimul beta public al iOS 9.3.2 rezolvă această problemă.

Game Center pentru iOS este o componentă necesară pentru multe jocuri din App Store și pentru modurile turn-based multiplayer, care se bazează pe rețeaua socială pentru jocuri a celor de la Apple, și care îți perimite să inviți prietenii la un joc în modul multiplayer sau pur și simplu să concurezi cu aceștia pentru un scor mai mare.

Acest bug, care a apărut pentru prima dată la lansarea lui iOS 8, afectează foarte multe jocuri populare atunci când acestea încearcă să deschidă aplicația Game Center, crășuind jocurile și intrând într-un ecran alb, și/sau aplicația Settings îngheță pur și simplu când opțiunea Game Center este selectată.

Informațiile au venit din partea celor de la TouchArcade, care au pornit o discuție pe forumul lor în urmă cu ceva timp, ajungând deja la peste 75 de pagini legate despre acest bug, și tot acolo acest bug a fost numit pentru prima “white screen of death.” Acum bug-ul se pare că va fi rezolvat, dar până varianta oficială a iOS 9.3.2 nu apare, majoritatea gamer-ilor nu sunt chiar încrezători, mai ales că aceasta se manifestă de ceva timp.

Well, community members of ours who are brave enough to install beta iOS system updates have reported that Game Center is once again working for them in the iOS 9.3.2 beta. Now, before getting too excited, it’s important to have a hefty dose of realism with all this: The Game Center bug is a vicious beast, and many people on our forums have thought they slayed it, only to have it return inside of a couple days. I’m cautiously optimistic, but by no means ready to strike up the band and declare the Game Center bug fixed.

Ultimul comentariu postat pe forum sugerează ca ultimul beta Apple a rezolvat problema ce afectează foarte mulți utilizatori, și mai susține că nu a fost făcută o confirmare din partea Apple care să susțină întru totul această rezolvare.

Apple a lansat acest prim beta pentru următoarea versiune iOS 9.3.2 pentru publicul de beta testeri începând cu joia trecută, la o zi după ce acest beta a ajuns pe mâna developerilor.

Aceia dintre voi care vor să facă parte din programul de beta testerii lansat de Apple se pot înregistra pe site-ul lor conform instrucțiunilor pe care le puteți citi aici. Imediat după înregistrare ve-ți primi over-the-air ultima actualizare pentr iOS 9.3.2 beta, pe care o ve-ți putea instala pe device-ul vostru iOS la fel ca și oricare actualizare oficială.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.