Adio Nostalrius: Blizzard Inchide Serverele Pirat World of Warcraft

0
225

Adio Nostalrius: Blizzard Inchide Serverele Pirat World of Warcraft

Unii jucători foarte vechi ai jocului original World of Warcraft, în loc să își stabilească jocurile pe servere private și cunoscute astăzi ca Vengeance of Azeroth, s-au instalat și si-au început jocuri noi pe servere neautorizate – servere pirat – ca Nostalrius. Se pare că nu vor mai putea face acest lucru pentru foarte mult timp, deoarece dezvoltatorul, Blizzard, a cerut ca serverele menționante să fie închise.

Echipa The Nostalrius Begins a postat știrea pe siteul propriu, spunând că avocații au cerut și ordonat în numele companiei Blizzard, ca serverele companiei, OVH, să fie închise (via Eurogamer). Aceștia au mai puțin de o săptămână să închidă toate serverele.

Imediat ce am primit această scrisoare, am decis să informăm echipa și jucătorii cu privire la viitorul Nostalrius, locul unde ne-am angajat cu pasiune și am depus tot timpul și energia noastră ca și voluntari, ” a scris echipa.

Conform scrisorii primite de la avocații Blizzard, Nostalrius Begins PVP, Nostalrius Begins PVE, Nostalrius TBC, și restul servărelor vor fi închise la ora 11 PM – ora servărului – pe data de 10 aprilie — vom vedea daca echipa le va ține online până la acea dată sau le va închide mult mai repede.

Echipa ce se află în spatele Nostalrius va face publice codul sursă și datele jucătorilor anonimi întregii comunități, pentru ca acestea să decidă viitorul. Echipa mai spune că va furniza în continuare “toate datele și tot ce este nevoie pentru a vă seta propriile voastre servere ‘Nostalrius‘,” și nu vor mai percepe nici o taxă.

În articol mai putem citi că serverele erau “totul despre nostalgia și amintirile zilelor glorioase – vanilla days.

Nu știm dacă ai simțit cu adevărat că atunci când ai jucat aici ar fi fost întradevăr zile de glorie, dar sperăm că vei menține vii aminitirile bune ale timpului petrecut aici,” găsim scris mai departe. “Încă o dată, putem fi mândrii că am făcut parte din călătoria Nostalrius, indiferent de cât de mult timp am petrecut de fapt ‘in-game’.

Servărul Nostalrius a fost up și a funcționat aproximativ un an de zile, timp în care a atras peste 800.000 de conturi înregistrate și 150.000 de playeri activi. Echipa The Nostalrius Begins a creat o petiție online pentru ca Blizzard să suporte aceste servere în comunitatea World of Warcraft. Până la data publicării acestei știri, petiția a adunat deja 73.335 de semnături.

Ca o altă știre legată de World of Warcraft, acesta va primi în acest an un nou expansion numit Legion. Și mai mult de atât, în această vară vom putea să ne bucurăm de caracterele legendarului joc, în filmul Warcraft.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.