Paul McCartney se altura distributiei Filmului Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales

0
221

Paul McCartney se altura distributiei Filmului Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales

Dacă vezi pe cineva care navighează 7 mări într-un submarin galben în viitorul film Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales sunt mari șanse ca acesta să fie Paul McCartney. Deadline anunță că legenda Beatles în vărstă de 73 ani ia parte la cel de-al cincilea film din seria Walt Disney Pictures, cu alte noi părți adăugate în mod special pentru personajul interpretat de artist.

Deși nu există nici o indicație oficială ce rol va juca McCartney, nu există însă nici o îndoială că acesta va avea un rol în această parte. Ar putea fi unchiul lui Sparrow? Bunicul lui Will Turner? Un cu totul alt personaj? Pentru ceea ce merită, acesta va fi primul personaj pe care McCartney îl va interpreta în afară de el însuși, așa cum a putut fi văzut în muzicalurile A Hard Day’s Night, Help! și Give My Regards to Broad Street. Vocea lui a fost Recent auzită într-un episod din “BoJack Horseman” disponibil pe Netfilx.

Filmul este regizat de  Norwegianul Espen Sandberg și Joachim Rønning (Kon-Tiki). În această parte, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, îi vom putea vedea din nou pe Johnny Depp ca Captain Jack Sparrow, Orlando Bloom în același rol – Will Turner și pe Geoffrey Rush ca Captain Barbosa. Acestora li se vor alătura căștigătorul premiului Oscar, Javier Bardem, care va juca rolul Captain Salazar. Brenton Thwaites (MaleficentThe Giver) va juca de asemenea un rol nou, pe cel a lui Henry.

Filmul este programat să ruleze în cinematografe începând cu 26 mai.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.