Cele Mai Bune 7 Aplicatii de Wallpaper Pentru Telefonul Tau

0
7654

Cele Mai Bune 7 Aplicatii de Wallpaper Pentru Telefonul Tau

Stăm mult cu telefonul în față și ne place să avem o imagine de fundal frumoasă. Alegem imagini cu familia, prietenii sau lucruri care ne plac și care ne reprezintă probabil și dacă nu sunt poze făcute de noi întotdeauna ne ia timp să găsim o imagine perfectă pentru ecranul telefonului nostru. Sunt multe aplicații care fac acest lucru, dar astăzi, cu ajutorul celor de la Gizmodo, vă prezentăm cele mai bune aplicații pentru iOS și Android capabile să aducă imagini superbe potrivite pentru ecranul telefonului nostru. Singura problemă rămâne să alegem ce exact ne place.

1. 500 Firepaper

500Firepaper-adroidwallpaper

Fiecare aplicație cu wallpaper-uri este la fel de bună ca și pozele pe care le găsești pentru tine în ea, acest lucru este punctul forte al aplicației 500 Wallpaper. Aplicația culege imagini remarcabile postate pe 500px și le aplică pe fundalul telefonului tău. Aplicația te lasă să alegi ce categorii de imagini vrei să vezi din 500px, le extrage pentru tine și le potrivește perfect nevoilor tale.

2. Wlppr

Wlppr-ios-screenshot

Wlppr vine la pachet cu o colecție impresionantă de imagini care se află într-o continuă creștere, cu poze spectaculoase făcute din satelit în și prin spațiu. Imaginile variază de la vârfuri de munte cu aspect alien la cele mai dense și populate orașe de pe Pământ. Primești o gămadă de imagini gratuit, în timp ce altele pot fi deblocate doar contra cost, prin in-app purchase, sau prin împărtășirea dragostei față de aplicație pe rețelele de socializare.

3. Wallrox Wallpapers

Wallrox Wallpapers

Aceasta este o opțiune grozavă dacă lucrezi în domeniul design-ului material sau a imaginilor de înaltă calitate, sau poate în ambele. Imaginile sunt stocate la rezoluția de 3200 pixeli pe 2560 pixeli pentru a vă oferi cea mai clară imagine posibilă. Este o aplicație exactă și foarte ușor de folosit, și îți oferă posibilitatea de a tăia poza înainte de a o aplica pe fundal.

4. Pimp Your Screen

Pimp Your Screen

Va trebui să plătești câțiva euro pentru Pimp Your Screen, dar merită întru totul fiecare bănuț. Aplicația te lasă să îți creezi și să îți desenezi singur ecranul home și cel lock screens, cum vrei, complet cu imagini, cu text sau amândouă. Există zece categorii de walppaper-uri prin care poți să navighezi, și ai o funcție comodă pentru a previzualiza imaginea, adăugându-ți icoanele peste wallpaper, exact ca si cum ai fi aplicat-o deja.

5. Best Wallpapers QHD

Best Wallpapers QHD

Nu este cea mai sofisticată aplicație din această prezentare, dar are un aspect fantastic, imagini de înaltă rezoluție pentru a le folosi pe ecranul telefonului vostru. Aplicația te lasă să cauți pe categorii, prin tag-uri, pe categorii de popularitate și prin multe altele. Imediat ce ai găsit ceea ce ai căutat, cu o simpla atingere ai imaginea aplicată pe ecranul telefonului tău.

6. 10000+ Wallpapers

10000+ Wallpapers

La prima impresie crezi ca 10K înseamnă de fapt totul pentru aplicație, dar sunt mult mai multe lucruri la aceasta. De exemplu, o caracteristică interesantă este sistemul de căutare deșteaptă, având abilitatea de a-ți recomanda imagini similare cu cele pe care deja le-ai văzut, și mai are o unealtă ce îți oferă un preview foarte rapid și ușor. Dacă în această aplicație nu găsiți cel puțin o imagine care să vă satisfacă, atunci întradevăr sunteți o persoană greu de satisfăcut.

7. Wonderwall

Wonderwall1

Wonderwall se lipește de elementele de bază — elementele de bază fiind imagini de fundal top-notch pentru dispozitivele cu Android și un sistem de navigare intuitiv. Poți avea poze și imagini care se schimbă automat, dacă vrei, și există o caracteristică simpla de bookmarking care te ajută să ții evidența imaginilor tale favorite. Cel mai important, probabil, imaginile pentru fundal arată extraordinar.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.