Noi Secvente si Informatii din Filmul Cartea Junglei(The Jungle Book) intr-un Nou Trailer IMAX

3
396

Noi Secvente si Informatii din Filmul Cartea Junglei(The Jungle Book) intr-un Nou Trailer IMAX

Walt Disney Pictures a lansat noul trailer IMAX pentru filmul Cartea Junglei(The Jungle Book) în care vedem acțiunea live a regizorului  Jon Favreau pentru povestea clasică a lui Rudyard Kipling.

Cartea Junglei(The Jungle Book) oferă o noutate în materie de acțiune live sau CGI epic adventure, o aventură despre Mowgli (Neel Sethi), un om-pui crescut de o familie de lupi. Dar Mowgli constată că nu mai este bine primit în junglă când temutul tigru Shere Khan (Idris Elba) care poartă cicatriciile lui Man, promite să elimine tot ceea ce el vede ca pe o amenințare. Forțat să abandoneze singura casă pe care o cunoaște, Mowgli pornește într-o călătorie captivantă de autodescoperire, ghidat de mentorul său pantera Bagheera (Ben Kingsley), și de spiritul liber al ursului Baloo (Bill Murray). În drumul său, Mowgli întălnește craturi ale junglei care nu protejează interesele sale, printre care un piton alb, Kaa (Scarlett Johansson), a cărui voce seducătoare hipnotizează puiul de om, și pe King Louie (Christopher Walken) cu a sa privire bună care încearcă să îl forțeze pe Mowgli să renunțe la a păstra secretul florii roșii mortale și evazive: focul.

În această adaptare a filmului Cartea Junglei(The Jungle Book) mai o putem vedea și pe Lupita Nyong’o (Star Wars: The Force Awakens). Filmul este programat să ruleze pentru prima dată pe marile ecrane pe data de 15 aprilie.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

3 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.