Mai Multe Informatii legate de Filmul Alice Through the Looking Glass si un Trailer Nou!

0
206

Mai Multe Informatii legate de Filmul Alice Through the Looking Glass si un Trailer Nou!

In primul rând trebuie să menționăm că Walt Disney Pictures a lansat de curând cel mai nou trailer pentru filmul Alice Through the Looking Glass pe care îl puteți vedea în trailerul din player-ul de mai sus.

Disney ne arată o nouă și spectaculoasă aventură a Alice Through the Looking Glass caracterizată de personajele din poveștile îndrăgite ale lui Lewis Carroll. Alice se întoarce în lumea capricioasă a Underland și călătorește înapoi în timp să îl salveze pe Mad Hatter. Filmul regizat de James Bobin aduce viziunea sa unică a spectuloasei lumi pe care Tim Burton a creat-o în 2010 cu Alice in Wonderland. Filmul este scris de Linda Woolverton, bazat pe personaje create de Lewis Carroll și produs de Joe Roth, Suzanne Todd și Jennifer Todd, în timp ce Tim Burton împreună cu John G. Scotti sunt producători executivi.

Alice Through the Looking Glass așa cum am mai amintit și într-un alt articol, reunește toate figurile cunoscute deja din fenomenul mondial și blockbuster-ul “Alice in Wonderland,” Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska și Helena Bonham Carter impreuna cu vocile lui Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen și Timothy Spall. Sunt de aemenea introduse câteva personaje noi: Zanik Hightopp (Rhys Ifans), tatăl lui Mad Hatter și însuși Time (Sacha Baron Cohen), o creatură ciudată care este o parte umană și o parte ceas.

Alice Kingsleigh (Wasikowska) și-a petrecut ultimii ani prin urmele tatălui său și navigând în prin largul mării. La întoarcerea sa în Londra, ea vine prin geamul magic și se rîntoarce pe tărâmul fantastic al Underland unde o așteaptă prietenii ei White Rabbit (Sheen), Absolem (Rickman), Cheshire Cat (Fry) și Mad Hatter (Depp) care se dovedește a nu fi el însuși. Hatter(Pălărierul) și-a pierdut Muchness-ul, așa că Mirana (Hathaway) o trimite pe Alice într-o călătorie în care trebuie să împrumute Chronosphere, un glob metalic care se află în interiorul camerei Marelui Ceas (Grand Clock) și care alimentează tot timpul. Revenind la trecut, ea vine la preteni — și dușmani — în diferite momente din viața lor, și pornește într-o cursă periculoasă pentru a-l salva pe Hatter(Pălărierul) înainte de expirarea timpului.

Alice Through the Looking Glass va apărea pe marile ecrane pe data de 27 mai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.