Cum sa Urmaresti Reducerile din App Store sau Muzica din iTunes

2
719
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Cum sa Urmaresti Reducerile din App Store sau Muzica din iTunes

Nu mă deranjează să cumpăr aplicații minunate și folositoare create de developeri grozavi și care rareori beneficiază de reduceri în App Store — sau chiar muzica care imi place o cumpăr ori de câte ori am buget alocat pentru acest lucru. În ultimii ani am cumpărat foarte multe piese și albume care îmi plac și aplicații care le folosesc zi de zi, atât pe iPhone sau iPad cât și pe Mac.

Recunosc, folosesc de ani buni aplicația AppShooper, și acolo îmi adaug aplicațiile care mă intereseaza și care merită așteptate până beneficiază de o anumită reducere, și cu ajutorul ei am luat o tonă de aplicații și jocuri în cei peste 7 ani de când folosesc iPhone. Ce nu imi place însă la aceasta este faptul că nu a mai fost actualizată de prin 2013 și uneori au fost reduceri în App Store și AppShooper le-a ratat. Nu funcționează întotdeauna notificările, iar aspectul este unul foarte învechit, de pe la iOS 6.x.

Cu ceva timp în urmă am descoperit o aplicație nouă pe care am folosit-o în paralel cu AppShooper timp de câteva săptămâni. Aplicația se numește CheapCharts și te ajută să monitorizezi toate ofertele, atât legat de aplicații și jocuri în App Store, dar și muzică sau filme și show-uri TV(dacă ai cont de US) din iTunes sau chiar cărți. Practic cam din orice categorie dorești CheapCharts te ajută la acest lucru și este complet gratuită:

 

O dată ce ai instalat CheapCharts, poți să o foloști imediat și să începi să navighezi prin aplicațiile curente și jocurile disponibile la ofertă, sau poți să mergi cu un pas mai departe, ceea ce am făcut și eu în ultimele săptămâni:

Cum sa monitorizezi ofertele din App Store si scaderile de pret din iTunes cu ajutorul aplicatiei CeapCharts

 

  1. Deschide aplicația CheapCharts și apasă pe icoana de meniu aflată în colțul din sânga sus.
  2. Apasă pe butonul search.
  3. Caută în aplicații, jocuri, melodii, cărți, muzică sau show-uri TV ceea ce vrei să urmărești și să afli când prețurile pentru ce ai căutat au scăzut.
  4. După ce ai găsit ceea ce ai căutat apasă pe numele ei.
  5. Apoi apeși pe Add to Wishlist ce se află deasupra.
  6. Prima dată când faci acest lucru vei fi întrebat dacă vrei și permiți ca CeapCharts să îți trimită notificări legate de reducerile de preț, alegeți Activate.

cheapcharts-iphone

Posibil ca atunci când instalați aplicatia CheapCharts și o deschideți prima datî, să vă întrebe dacă vreți să primiți notificări din partea ei. Dacă sunteți de acord, este cam același lucru cu pașii prezentați mai sus.

Cam atât despre această aplicație. Orice aplicație adăugată în wishlist, te va notifica de fiecare dată când prețul ei se modifică. Eu o folosesc foarte mult pentru muzică. Unele albume sunt foarte scumpe, mai ales atunci când intră noi, dar sunt foarte multe reduceri și dacă ai răbdare sigur poți să economisești ceva bânuți pe care să îți iei ceva în plus.

Ce mai e foarte util la această aplicație, în jurul sărbătorilor sunt multe reduceri și poți prinde foarte multe chestii tari în această perioadă. Filmele beneficiază de cele mai multe și mari reduceri în pragul sărbătorilor, dar poți agăța și muzică sau aplicații și jocuri la fel de bine. Îți ia foarte puțin timp să îți adaugi în wishlist-ul din CheapCarts ceea ce vrei din iTunes sau App Store.

În acest moment poți să adaugi aplicații în wishlist doar pentru iOS, adică iPhone sau iPad, dar dezvoltatorii ei promit ca în curând să poți adăuga și pentru Mac OS X, ceea ce va fi un plus pentru CheapCharts.

CheapCharts m-a ajutat să economisesc în doar câteva săptămâni peste 10 dolari, dacă nu chiar mai mult. Încearcă CeapCharts și lasă-ne un comentariu legat de părerea ta în ceea ce privește această aplicație și cum te ajută să economisești!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

2 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.