Vezi Ce se Intampla cu Corpul Tau Daca nu Dormi Mai Multe Zile

0
608

Vezi Ce se Intampla cu Corpul Tau Daca nu Dormi Mai Multe Zile

Somnul este o parte foarte importantă din ciclul vieții noastre. Fără somn nu am putea funcționa normal, corpul nu s-ar oxigena suficient, având pierderi de memorie și mai târziu inima poate ceda.

În cazul în care vrei să experimentezi statul mai mult timp fără să dormi, acest videoclip ne prezintă ce se întâmplă cu noi dacă nu dormim mai multe zile la rând.

Chiar și după o singură zi fără somn, efectele negative ca afectarea concentrării și reducerea capacității de a forma amintiri încep să se instaleze. Cu cât mai mult stai nedormit cu atât mai rău te vei simți. Creierul tău va începe să se forțeze să meargă la culcare pentru perioade scurte de timp, iar corpul tău devine stresat crescându-ți ritmul inimii și poți avea halucinații.

Bineînteles, corpul tău nu este creat pentru a ajunge singur în aceste stadii. Dacă te forțezi să stai treaz o perioadă mai lungă de timp, trebuie să ști la ce riscuri te poți expune. E suficient să nu dormi câteva zile ca efectele secundare să apară și acest lucru să îți pună în mod direct sau indirect viața în pericol.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.