Te-ai Saturat de Facebook? Iata 5 Alternative de Aplicatii pentru Retelele de Socializare

0
484

Te-ai Saturat de Facebook? Iata 5 Alternative de Aplicatii pentru Retelele de Socializare

Sunt cu siguranță zile când nici unul dintre noi nu are chef de Facebook. Probabil nu sunteți nici fani Twitter, dar asta nu înseamnă că nu vreți să păstrați legătura cu prietenii voștrii sau să descoperiți și să vă conectați cu persoane minunate din întreaga lume. Ei bine, așa cum se dovedește, există o grămadă de alternative de rețele de socializare pe care le poți încerca. Dacă te-ai  săturat de Facebook și chiar te gândești să nu te întorci înapoi, în cele ce urmează îți prezentăm alte cinci alternative pentru rețelele de socializare.

Ello (Free)

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Frustrați de aplicațiile curente pentru rețelele de socializare, un grup de persoane creative au creat Ello. Aplicația promite să fie întotdeauna ad free și să nu dea sau să vândă datele utilizatorilor către terțe părți. Postările se văd în ordine cronologică, Ello nu folosește nici un altgoritm, permițânu-ți să ai un control total a ceea ce vrei să vezi. Este foarte curată, are o interfață foarte frumoasă focusată pe inspirație și pe o comunitate pozitivă. Se spune că ar fi diferită de orice altă rețea de socializare. Aplicația Ello are și versiune web și da, puteți spune că nu e foarte populară sau nu sunt foarte mulți utilizatori. Întradevăr, nu are un număr foarte mare de utilizatori, dar poți să îți creezi un număr frumos de prieteni, chiar și români, și cu siguranță ceea ce găsești pe Ello este de mult mai bună calitate de cât găsești pe Facebook la ora actuală.


Peach (Free)

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Peach este cea mai recentă aplicație din această categorie, deci este prea devreme să vorbim cât de bine va intra aceasta pe piață și dacă va reuși să prindă din urmă pe cele existente. Chiar și așa, dacă hype-ul se potrivește cu follow-through, am putea avea o alternativă la Facebook foarte drăguță direct în măinile noastre. Ce face ca aplicația Peach să iasă în evidență sunt cuvintele magice care îți permit să postezi tot ceea ce vrei, de la o mâzgălitură la un gif foarte simplu, cu comandă one-letter. Este de asemenea o aplicație completă in-app și doar prietenii și prietenii prietenilor pot vedea profilul tău.


 

GoodReads (Free)

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Această aplicație este mai degrabă pentru tocilari. Poți primi recomandări personale și astfel să descoperi cărți noi, ținându-ți o listă de ce ai vrea să citești, poți nota sau lăsa review-uri cărților la fel cum poți vedea review-urile prietenilor pentru cărțile citite de ei. Și poți să le recomanzi prietenilor cărți pe pentru a le citi și pentru a-i provoca.


 

Pinterest (Free)

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Atenție, Pinterest este un vortex de inspirație care face ca timpul să dispară. Pinterest și-a menținut locul în topul rețelelor de socializare disponibile în ultimii ani. Poți să prinzi(pin) poze sau linkuri pe pagina ta și să le share-uiești cu urmăritorii tăi și cu publicul tău. Descoperirea, este cea mai bună parte a Pinterest. O poză minunată poate duce la un articol minunat; sunt o grămadă de rețete dacă te simți o persoană aventuroasă, și poți să îți organizezi diferitele tale tablouri pentru diferite interese. Este o rețea care a prins bine și la noi, nefiind necunoscută ca si precedentele, de exemplu. Foarte multe site-uri bune își fac simțită prezența și foarte multe persoane interesante și minunate pot fi găsite pe Pinterest.


 

Fitocracy (Free)

screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

“Este ca Facebook dar te va face să fii o persoană mai bună: harder, faster, stronger.” În cazul în care nu vă încadrați în rândul tocilarilor care citesc cărți, ce a-ți zice de șobolan de sală? Fitocracy este mai mult de cât o aplicație pentru exerciții pentru că te ajută să îți creezi o comunitate în jurul obiectivelor tale de fitness. Mai este denumită si un RPG al lumii fitness-ului, pentru că aduce provocarea orientată spre un obiectiv Diablo sau Warcraft într-o aplicație de fitness cu quest-uri pe care trebuie să le depășești pentru a primi level-up și diferite realizări.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.