Noutati despre Filmul Captain America: Civil War

0
274

Noutati despre Filmul Captain America: Civil War

D]upă ce săptămâna trecută Marvel Studios a lansat două noi spoturi TV pentru filmul Captain America: Civil War, acum avem ocazia să mai vedem unul foarte proaspăt și să aflăm mai multe informații legate de acest film care va avea premiera peste aproximativ o lună.

Filmul Captain America: Civil War al celor de la Marvel, îl găsește pe Steve Rogers conducând noua echipă formată din Razbunători(Avengers) în eforturile lor continue de a salva omenirea. Dar după un alt incident care îi implică pe Razbunători rezultă pagube colaterale și presiunea politică pentru a instala un sistem de responsabilitate condus de organele de conducere, pentru a supraveghea și a conduce echipa.

Noul status împarte Răzbunătorii în două tabere. Una condusă de Steve Rogers și dorința lui pentru ca Răzbunătorii să rămână liberi și să apere umanitatea fără intervenția guvernului, în timp ce cealaltă parte sa îl urmeze pe Tony Stark, care ne surprinde prin decizia sa de a susține guvernul cu supraveghere și responsabilitate.

Aflăm că Sebastian Stan se va întorce în rolul lui Bucky Barnes / Winter Soldier împreună cu Chadwick Boseman în rolul lui T’Challa / Black Panther. De asemenea îi mai putem vedea pe Emily VanCamp în rolul Sharon Carter / Agent 13, Daniel Brühl ca Baron Helmut Zemo, Frank Grillo ca Brock Rumlow / Crossbones, William Hurt în rolul  Generalului Thaddeus “Thunderbolt” Ross, pe Paul Rudd în rolul Scott Lang / Ant-Man, și pe Tom Holland ca Peter Parker / Spider-Man.

Filmul aflat în regia luiAnthony și Joe Russo este realizat după un scenariu de Christopher Markus & Stephen McFeely. Filmul Captain America: Civil War va debuta pe marile ecrane pe data de 6 mai 2016. Filmul este considerat ca cel mai lung film a celor de la Marvel, având 2 ore și 27 minute de acțiune și aventură.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.