Primul film pentru Televiziune in care ii putem vedea pe Anthony Hopkins si Ian McKellen

0
170

Primul film pentru Televiziune in care ii putem vedea pe Anthony Hopkins si Ian McKellen

Recent a debutat trailerul pentru filmul The Dresser, iar în videoul de mai sus puteți arunca o primă privire la adaptarea lui Ronald Harwood. Premiera pentru filmul The Dresser va avea loc pe 30 mai prin intermediul site-ului STARZ.

The Dresser este regizat de Richard Eyre (Notes on a ScandalIris) și îi are ca protagoniști pe Anthony Hopkins și Ian McKellen, jucând împreună pentru prima dată. Povestea are loc într-o noapte fatidică într-un mic teatru regional în timpul celui De-al Doilea Război Mondial ca o trupă de actori de ocazie în producția Shakesperariană “King Lear.” Bombele cad, sirenele urlă, cortina se va ridica într-o oră, dar actorul/managerul Sir care îl interpreteză pe Lear nu este de găsit. Norman se străduiește să țină producția în viață, dar va ajunge Sir la timp și dacă da, va fi capabil să joace în acea noapte?

Atât Anthony Hopkins cât și Ian McKellen, sunt bine cunoscuți pentru rolurile lor în diferite piese a le lui Shakespeare.

Din distribuție mai fac parte Emily Watson (The Theory of EverythingWar Horse) ca “Her Ladyship” și Sarah Lancashire (“Happy Valley,” “Last Tango in Halifax”) ca manager de scenă “Madge.” De asemenea o mai putem vedea pe Vanessa Kirby în rolul “Irene,” Edward Fox ca “Thornton,” Tom Brooke ca “Oxenby/Edmond,” John Ashton ca “Gloucester,” Ian Conningham ca “Kent,” Annalisa Rossi în rolul “Goneril,” Helen Bradbury ca “Regan,” Carl Sanderson ca “Cornwall,” Matthew Cottle ca “Albany” și Martin Chamberlain în rolul “Gentleman.”

Filmul The Dresser este produs de Colin Callender de la Playground Entertainment împreună cu Sonia Friedman pentru Sonia Friedman Productions. Polly Hill, BBC Head de la Independent Drama și Ben Stephenson, Controller BBC Drama Commissioning fiind producători executivi.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.