Spatele “iPhone 7s Plus” ar Putea fi din Sticla si Ecranul AMOLED cu o diagonala de 5,8-inci

12
375

Spatele “iPhone 7s Plus” ar Putea fi din Sticla si Ecranul AMOLED cu o diagonala de 5,8-inci

Cu iPhone SE lansat și iPhone 7 pe care îl asteptăm să vină, zvonurile continuă să apară și acestea se concentrează acum spre smartphone-urile emblematice Apple ce se vor lansa anul viitor. Ultimul cuvânt se referă la iPhone 7s și iPhone 7s Plus și vine din partea analistului KGI Securities, Ming-Chi Kuo, considerat la ora actuală cea mai bine informată persoană când vine vorba despre produsele Apple.

Într-o notă de cercetare obținută de Apple Insider, Kuo a spus că “Apple plans a design overhaul of iPhone” pe noile generații de modele. Cele doua smartphone-uri se spune că ar beneficia de un un spate curbat din sticlă, care va înlocui carcasa de aluminiu pe care iPhone a folosit-o în ultimii patru ani. iPhone 4 și 4S sunt singurele două modele de smartphone Apple ce au avut un spate din sticlă, dar iPhone 7s și iPhone 7s Plus vor avea un spate curbat din sticlă, ceva ce compania nu a mai încercat până acum.

Alte materiale luate în considerare de Apple pentru acest lucru sunt ceramica și plasticul.

Compania a declarat că testează un ecran de 5,8-inci AMOLED pentru iPhone 7s Plus, crescând astfel mărimea ecranului phabletei de la 5,5-inci. Cu toate acestea, compania își propune să mențină aceeași mărime ca și a iPhone 6 Plus și iPhone 6s Plus, în ciuda unui ecran mai mare.

O trecere către un ecran AMOLED este o mutare semnificativă din partea Apple, care stă blocat pe ecrane IPS LCD încă de la primul iPhone. În timp ce ecranele IPS oferă o bună lizibilitate în lumina soarelui și unghiuri bune de vizualizare, ecranele AMOLED sunt mult mai bune în ambele condiții și oferă și culori mult mai bogate.

Cu toate acestea, trecerea la un ecran AMOLED nu se poate face pentru iPhone 7s dacă compania nu găsește suficienți furnizori care să facă față milioanelor de smartphone-uri pe care le vinde în fiecare an.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

 

12 COMENTARII

  1. […] Evenimentul Apple din luna septembrie este văzut acum ca cel mai important eveniment Apple din ultimii ani, din moment ce acesta vine într-un moment fără precedent, când vânzările iPhone au scăzut pentru prima dată de la lansare. În ciuda acestui fapt, se pare că gigantul din Coupertino păstrează pentru 2017 schimbarea cea mare pentru iPhone 7s. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.