Rockstar ia in Considerare un Joc GTA cu Actiunea in Tokyo, GTA 6 in Productie

0
252
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Rockstar ia in Considerare un Joc GTA cu Actiunea in Tokyo, GTA 6 in Productie

O sursă nucunoscută a dezvăluit site-ului TechRadar câteva detalii interesante legate trecutul și viitorul jocului Grand Theft Auto. Prima dată, sursa necunoscută a dezvăluit site-ului că Rockstar Games ia în considerare crearea unui joc “plin” Grand Theft Auto desfășurat în orașul Tokyo și chiar ar fi trimis cățiva membrii ai echipei în orașul Japonez pentru a-l cerceta.

Excursia, care ar trebui să fie destinată pozelor și vorbirea cu diferiți localnici, a avut loc “în urmă cu câțiva ani,” cam în timpul în care era pe val jocul GTA III și Vice City, a declarat sursa. Cu toate că acest aspect de a face un joc GTA cu acțiunea în Tokyo a fost luat foarte în serios de către Rockstar, ideea a fost anulată din mai multe motive majore.

Din declarația dată către TechRadar:

“Sistemul rutier a fost văzut ca o problemă și a devenit unul din motivele pentru care ideea a fost conservată… Sursa noastră a adăugat că, o dată cu trecerea timpului, Rockstar a realizat dificultatea mutării jocului Grand Theft Auto în afara Statelor Unite, unde acesta s-a integrat cu fermitate. Sunt o grămadă de modificări pe care Rockstar vrea să le aducă dacă jocul GTA se va muta în altă parte a lumii, cum ar fi firme și mașini.”

TechRadar a subliniat faptul că firma mamă Rockstar, a depus cereri în 2003 pentru a înregistra GTA: Tokyo, dar și pentru GTA: Bogota și GTA: Sin City. Nici unul dintre aceste nume nu s-a materializat. Înregistrarea numelor nu înseamnă neapărat ceva, și Activision a înregistrat marca pentru Call of Duty: Space Warfare și Call of Duty: Future Warfare, alături de alte nume, dar nici unul nu a ieșit la lumina.

Sursa a mai declarat că o muncă “preliminară” a început pentru Grand Theft Auto 6. Așadar, o locație pentru joc nu a fost stabilită încă, dar, dacă sursa are dreptate, acțiunea jocului se va desfășura cu probabilitate tot în Statele Unite.

Zvonurile legate despre munca celor de la Rockstar pentru un nou joc Grand Teft Auto nu sunt chiar surpirnzătoare. În urmă cu ceva timp fiind făcute căteva declarații care garantau noi intrari în aceasta franciză, urmând ca acestea să apară în curând. În plus, fostul director al Rockstar, Leslie Bezies a declarat în trecut că Rockstar are câteva idei legate de viitorul joc Grand Theft Auto 6. Este cu siguranță o oportunitate de business prin crearea celui de al 6-lea joc, ținând cont ca ultimul din serie lansat în 2013, Grand Theft Auto V a fost vândut în peste 60 de milioane de exemplare.

Este foarte clar ca Rockstar nu trebuie să se grăbească încă pentru a lansa un nou joc din seria GTA, pentru GTA V este și în acest moment un money-maker prin modul multiplayer din GTA Online, fiind în continuare incredibil de popular.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.