Problemele Cauzate de iOS 9.3 si 5 Moduri de a le Rezolva

1
151

Problemele Cauzate de iOS 9.3 si 5 Moduri de a le Rezolva

Săptămâna trecută, după multe versiuni beta, Apple lansa oficial iOS 9.3. Acest nou update aducea caracteristici interesante ca Night ShiftPasscode pentru Notes și multe altele. Cu toate că acestă versiune finală a fost bine testată înainte, o grămadă de utilizatori au raportat o serie de probleme cauzate de iOS 9.3. Cea mai comună problemă a fost cea a accesării link-urilor în Safari și Mail.

Chiar și utilizatori ai ultimelor modele de iPhone 6s și 6s Plus au suferit după această actualizare, și asta dupa ce primii cu probleme au fost utilizatorii mai vechilor modele de iPad.

Toți cei ce au întâmpinat această problemă, au declarat că iPhone-ul pur și simplu îngheață după ce link-urile din aplicația Mail si Safari sunt accesate. Au mai fost utilizatori care au declarat că sunt și aplicații din ale căror link-uri duc spre deschiderea Safari, și la fel, îngheață. Un exemplu este aplicația Bookong.com. Practic telefoanele se blocau și nu mai funcționau decât după o restartare.

Apple a venit cu un raspuns rapid, dar fara o actualizare, inca:

We are aware of this issue, and we will release a fix in a software update soon.

Iata cateva modalitati temporare pentru rezolvarea acestor probleme, pana Apple lanseaza o noua versiune pentru iOS

Nu este doar un un simplu bug. Utilizatorii au devenit frustrați pentru că simple sarcini au ajuns sa blocheze dintr-o dată iPhone-ul folosit. Până Apple lansează iOS 9.3.1, va prezentăm cinci soluții diferite pentru a încerca să vă rezolvați problemele.

  • Executarea unui Hard Restart pe iPhone sau iPad(menținerea butoanelor Home+Power până ecranul se face negru, după care mențineți apăsat butonul Home până apare logo-ul Apple, după care îi dați drumul)
  • Curățarea istoricului și a cache-ului din Safari. Pentru a face acest lucru, deschideți Settings. Selectați Safari. Selectați Clear History and Website Data.
  • Dacă nu funcționează, opriți Javascript pentru Safari. Pentru a face acest lucru, deschideți Settings. Selectați Safari. Selectați Advanced. Opriți Javascript.
  • Ca o alternativă, puteți descărca Google Chrome și să folosiți acest browser până la lansarea unei actualizări.

Dacă problema rămâne nerezolvată și nu vreti să așteptați până Apple lansează o actualizare în următoarele zile, puteți să treceți înapoi de la iOS 9.3 la iOS 9.2.1. Aceasta ar fi cam ultima variantă, iar dacă vă decideți să faceți această trecere, există un articol care vă ajută în acest proces făcut de OS X Daily.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

1 COMENTARIU

  1. […] Inițial, după ce iOS 9.3 a fost disponibil și o dată cu acesta și modul Night Shift, mai mulți utilizatori au descoperit că acest mod, împreună cu Low Power Mode puteau fi activate în același timp, economisind astfel mult mai multă energie din bateria disponibilă pe fiecare iPhone sau iPad în parte. Ținând cont de faptul că modul Night Shift are nevoie de resurse adiționale pentru a funcționa, în timp ce modul Low Power Mode reduce o mare parte dintre resursele neutilizate pentru a salva bateria, nu prea era logic ca cele două să funcționeze în paralel. Apple a adus rapid o actualizare, la iOS 9.3.1, care ar fi trebuit să rezolve acest mic bug, alături de altele ce făceau probleme pe iOS 9.3. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.