Primele Impresii Despre iPhone SE Adunate de pe Internet

4
1206

Primele Impresii Despre iPhone SE Adunate de pe Internet

Noul iPhone SE este oficial disponibil pentru precomandă acum prin intermediul Orange, iar în alte tări direct prin site-ul oficial Apple. Acest lucru înseamnă că e timpul să te decizi dacă să mergi sau nu pe un iPhone mai mic, sau să aștepti până în septembrie când se va lansa iPhone 7. Sunt persoane(din străinătate ce-i drept) care deja și-au planificat cumpărarea unui iPhone SE, așa că, cu siguranță vom vedea destul de repede un hands-on și un review foarte curând. Între timp, am aruncat o privire pe internet și am adunat câteva impresii legate de iPhone SE și poate acestea te vor ajută în luarea unei deciziei în cazul în care te găndești la o posibilă achiziție.

iPhone SE este un simplu iPhone 5 care a fost upgradat în interior, iar pentru exterior a primit o nouă culoare. La evenimentul ce s-a desfășurat lunea trecută, Apple a declarat că a vândut 40 de milioane de iPhone-uri cu diagonala de 4-inci, și asta doar anul trecut, ceea ce înseamnă că este încă o piață bună pentru această marime și implicit pentru acest device. În plus acesta are un preț de pornire de 339 euro cu un abonament Orange ME 20 (20 euro/lună) față de 599 euro cu același abonament pentru iPhone 6s. Până și iPhone 6 este mai scump la același abonament, 483 de euro în timp ce specificațiile sunt mai slabe decât la iPhone 6s. Specificațiile pentru iPhone SE sunt aproape identice cu ale lui iPhone 6s, deci mai bun decât iPhone 6. Așadar, dacă mărimea nu contează pentru tine, iPhone SE ti s-ar putea potrivi, prețul cu siguranță.

The Verge a pus deja mâna pe iPhone SE și face o comparație side-by-side. Puteți vedea câte similarități sunt între iPhone 5 și iPhone SE în videoclipul de mai jos.

Între timp Business Insider crede că este prea similar cu iPhone 5, “Vestea buna: iPhone SE îți oferă tot ce îți oferă iPhone 6s pentru 250 de dolari mai puțin. Vestea rea: În ciuda tuturor caracteristicilor grozave, tot se simte ca un iPhone dezvăluit de Apple acum 2,5 ani în urmă.”

Techno Buffalo trece rapid în revistă caracteristicile lui iPhone SE în acest videoclip și descrie telefonul ca, “looking all dolled-up.

În timp ce Bussines Insider a criticat lipsa de inspirație pentru un alt design, TechRadar aplaudă upgradă-rile aduse la interior, “De remearcat este faptul că arată și se simte ca un iPhone 5s. Nu este mai subțire sau mai rotund…

Sunt o grămadă de opinii, care mai de care mai diferite legate de evenimentul Apple de luna aceasta și de lansarea lui iPhone SE. Faptul că Apple nu a adus nimic nou la masa de lucru, înseamnă că trebuie să fim mult mai atenți la ce se va întampla în următoarea perioadă rămasă din 2016, pentru a vedea în ce direcție se îndreaptă compania din Coupertino. Rezistați până va apărea iPhone 7 sau sunteți pregătiți pentru a cumpăra iPhone SE? Ne puteți lăsa un comentariu mai jos să ne facem o idee.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

4 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.