Filmul de Groaza The Conjuring are o Continuare si ii putem vedea din nou pe Vera Farmiga si Patrick Wilson

0
306

Filmul de Groaza The Conjuring are o Continuare si ii putem vedea din nou pe Vera Farmiga si Patrick Wilson

New Line Cinema a lansat un trailer al înfiorătorului film ce urmează să fie lansat în vara acestui an, The Conjuring 2. Filmul îi prezintă pe actorii Patrick Wilson și Vera Farmiga, aceeiași ca și în prima parte, jucându-și în continuare rolurile de investigatori ai cazurilor paranormale sub numele de Ed și Lorraine Warren. Vedeți mai sus trailerul filmului The Conjuring 2 și pregătițivă pentru lansarea programată pe 10 iunie!

Spre deosebire de ultimul film din aceeași categorie, Annabelle (care explorează o povestire a unei păpuși terifiante), The Conjuring 2 va continua povestea bazată pe aventurile adevărate ale soților Warren, ale căror cazuri au inspirat și alte filme ca The Haunting in Connecticut și poate cel mai notabil, The Amityville Horror. În continuare, Lorraine și Ed Warren călătoresc în nordul Londrei pentru a ajuta o mamă care își crește singură cei patru copii într-o casă plină de spirite rele.

În The Conjuring 2 îi mai putem vedea pe actorii Frances O’Connor (din serialul TV “The Missing”) în rolul mamei singure, pe Madison Wolfe (din serialul TV “Zoo”) și pe noii veniți Lauren Esposito, Patrick McAuley și Benjamin Haigh în rolurile de copii.

În plus față de regia filmului, James Wan este cel ce a scris scenariul, împreună cu Carey Hayes & Chad Hayes, și David Leslie Johnson. Peter Safran, Wan și Rob Cowan, sunt aceeași care au colaborat și pentru The Conjuring, și sunt producători.

Filmul urmărește cea mai mare recepție la nivel mondial pentru fenomenalul Wan’s The Conjuring, ce a marcat cea mai mare deschidere din toate timpurile pentru un film hororr(de groază) original în 2013. Filmul a avut încasări de peste 319 milioane de dolari în întreaga lume și rămâne cel de-al doilea film horror original la capitolul încasări, după The Exorcist.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.