Jonah Hill & Miles Teller se Ocupa de Vanzarea Unor Arme in “War Dogs”

0
167

Jonah Hill & Miles Teller se Ocupa de Vanzarea Unor Arme in “War Dogs”

Warner Bros. Pictures a dezvăluit primul trailer pentru War Dogs, ultima acomedie a regizorului Todd Phillips (Trilogia The Hangover) avăndu-i ca protagoniști pe Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) și Miles Teller (Whiplash). Vedeți trailerul War Dogs mai sus!

Bazat pe o poveste reală, War Dogs urmărește povestea a doi tineri trecuți de 20 ani (Hill și Teller) care trăiesc în Miami în timpul războiului din Irak, și care exploatează o inițiativă guvernamental mai puțin cunoscută, ce le perimite să profite de câteva licitații disponibile unor companii mici pentru a încheia contracte cu Armata Statelor Unite. Începând ca mici intrepinzători, aceștia reușesc să prindă un contract uriaș ce le va permite să ducă o viață pe picior foarte mare. Aceștia doi reușesc să încheie o afacere cu arme în valoare de 300 milioane de dolari cu Armata Afgană – o afacere ce îi va pune în legătură cu oameni foarte murdari, nu cum au crezut inițial aceștia, că afacerile vor fi încheiate cu Guvernul Statelor Unite.

Filmul îi mai are în distribuție pe Ana de Armas (Knock Knock) și nominalizatul la Oscar Bradley Cooper (American SniperAmerican Hustle).

Bazat pe un articol din revista Rolling Stone intitulat “Arms and the Dudes,” de Guy Lawson, scenariul este scris de Stephen Chin, Todd Phillips & Jason Smilovic. Mark Gordon (Steve Jobs), Todd Phillips și Bradley Cooper sunt producători și regizori, împreună cu David Siegel și Bryan Zuriff ca producători execturivi.

War Dogs va fi lansat de Warner Bros. Pictures, apărând pe marile ecrane pe data de19 august.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.