Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Dirac

0
496

Cel mai bun joc pentru iPhone in aceasta saptamana – Dirac

Conectarea punctelor prin linii este poate printre prime jocuri pe care le învață un copil. Nu ai crede că atât de multe complexități pot răsări, aparent, dontr-un simplu joc mecanic cu care te conectezi la prima vedere. Dirac este un joc nou lansat pentru iOS(10 martie 2016) de către cei de la Mediocre AB Web, care au luat această idee simplă de a conecta punctele între ele prin linii, și o aduc la un cu totul alt nivel. Este un set-up științific, și ideea este că trebuie să combini moleculele colorate emise de către un aton între ele. Tu trebuie să tragi o simplă linie pentru a conecta culorile, și trebuie să fii atent să nu cumva linia să se conecteze cu alți atomi de culori diferite.

Dirac are cinci niveluri de dificultate, care fiecare acționează ca un mod diferit de joc, și fiecare este deblocat încă de la început. Dificultatea crește numărul de culori, viteza moleculelor și a diracmodelelor acestora. Indiferent de ce grad de dificultate alegi, jocul este tot despre conectarea punctelor, chiar și atunci când încerci să faci o oarecare formă cu aceste puncte și linii pentru a închide cât mai multe molecule în acea formă. Forma închisă va poate aduce totuși un impuls și poți face o formă în jurul punctelor de o culoare pentru a curăța întreg ecranul de molecule, lucru ce îți aduce un scor mult mai bun și un plus de puncte dintr-o singură combinație. Peste toate acestea, primești o provocare fără sfârșit pentru un scor mare, și nivelurile de dificultate te împing să îți îmbunătățești tacticile tale cu fiecare încercare.

Dirac îți oferă controlul atingerii unui punct pentru a conecta micuțele molecule cu precizia desenării unui drum sau a unei forme. Jocul te împinge să creezi o formă cât mai mare pentru a închide astfel cât mai multe molecule(puncte), dar procedând așa te face să iei în considerare cum să nu prinzi în calea ta alte molecule(puncte) colorate care pot să îți distrugă forma. Doar o mișcare greșită, și toate moleculele prinse de-a lungul liniei sunt aruncate departe fără a primi în schimb nici un punct(scor). Atomul continuă să trimită molecule colorate dar are doar o anumită rezervă limitată, care poate fi realimentată cu ajutorul tău, prin conectarea continuă a moleculelor colorate prin linii și forme. Viteza și modelele de molecule continuă să te provoace, și acest lucru te poate face să scapi anumite molecule care zboară astfel spre marginea ecranului. Sunt o grămadă de combinatii care te pot provoca simultan și acestea apar la infinit. Menținerea unui joc continuu și de durată pentru a obține un scor bun este o chestiune discutabilă, dar mecanica suficient de bună te ajută să nu îți faci griji pentru asta, cel puțin o vreme.

Dirac este foarte bine găndit, iar implementarea bazată pe atingere te provoacă la joc făcând ca acesta să merite puțină atentie din partea ta.

 1,99€

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.