The Hoff si The Rock impreuna in Filmul Baywatch

3
468

The Hoff si The Rock impreuna in Filmul Baywatch

David Hasselhoff se întoarce înapoi la costumul roșu de salvamar, de data aceasta pentru Paramount Pictures, care se ocupă de filmările pentru lung metrajul, Baywatch. Actorul și cântărețul The Hoff, cum i se mai spune acestuia, poate fi văzut alături de cunoscutul The Rock și îndrăgitul Zack Efron.

baywatch-hoof-rock-efron

Hasselhoff a jucat rolul lui Mitch Buchannon în seria Baywatch, ca salvamar pentru L.A. County Lifeguard. Seria Baywatch s-a produs începând cu 1989 și până în 2001, când s-a încheiat sub numle de Baywatch Hawaii.

Acum Baywatch se vrea să fie o adaptare pentru marile ecrane a ceea ce a fost un real succes început acum aproape 20 de ani, seria Baywatch difuzată de canalul de televiziune NBC. Pe lângă David Hasselhoff, mai putem să îi vedem pe Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra și Hannibal Buress. Actorii originalului Baywatch au fost David Hasselhoff, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak, Peter Phelps, Brandon Call și Holly Gagnier. Seria nu a fost un succes la început, fiind întreruptă după primul sezon. Au fost modificate unele planuri legate de serie și mai tărziu, în 1991, Baywatch s-a reîntors pe micile ecrane unde a continuat timp de un deceniu, aducând și noi actori ca Yasmine Bleeth și Pamela Anderson.

Cu toate că mai multi scenariști au fost delegați pentru filmul Baywatch, cele mai recente informații au dezvăluit că cel ce a terminat scenariul este Damian Shannon alături de Mark Swift. Seth Gordon, regizorul filmelor Horrible Bosses și Identity Thief se ocupă și de Baywatch, care este produs de Dwayne Johnson împreunp cu Michael Berk, Greg Bonann, Beau Flynn, Dany Garcia, Ivan Reitman și Douglas Schwartz.

Deocamdată atât despre filmul Baywatch, doar o dată de lansare stabilită pentru 2017, 19 mai. Revenim cu informații de îndată ce le vom afla. Stați alături de noi!

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

3 COMENTARII

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.