Home Tech Nintendo Anunta ca va Opri Productia Wii U din Toamna
0

Nintendo Anunta ca va Opri Productia Wii U din Toamna

Nintendo Anunta ca va Opri Productia Wii U din Toamna
24
0

Nintendo Anunta ca va Opri Productia Wii U din Toamna

Poate ar fi necesar să îți iei rămas bun de la Wii U, mai repede de cât ai fi crezut. O sursă din on-line a declarat că Nintento are de gănd să oprească producția acestei console/controller din toamna acestui an, fiind deja întrerupte căteva accesorii pentru acesta.

Nintendo nu a confirmat acest lucru, dar este ușor de înțeles ca acest lucru se va întâmpla, deoarece se pregătește lansarea noului sistem NX și cu siguranță vom auzi despre el până la sfârșitul acestui an. Acest lucru nu garantează ca NX va fi lansat anul acesta și chiar dacă este adevărat – oprirea producției Wii U nu înseamnă ca aceasta nu va mai fi vândută de către Nintendo. Tot ce este posbil, dacă ne gândim ca aceasta ar putea să fie disponibilă pentru vânzare până când stocurile acestea se vor epuiza.

Oricare ar fi scopul, oprirea producției anul acesta este cât se poate de logică. Normal Wii U ar fi trebuit să rupă vânzările dupa succesul lui Wii și controller-elor cu senzori de mișcare ale acesteia, dar designul cu touchscreen al controller-ului și performanțele destul de modeste ale lui Wii U au făcut ca unii dintre dezvoltatorii de jocuri să sară peste această platformă. Acest lucru nu a făcut decât ca Wii U să fie abia pe locul al treilea în vănzările companiei.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close