In curand Samsung Gear S2 va fi Compatibil cu iPhone

1
162

In curand Samsung Gear S2 va fi Compatibil cu iPhone

Conform unui nou raport, smartwatcul Samsung Gear S2 va primi până la sfârșitul lunii un update ce îl va face compatibil cu orice iPhone.

Această mutare il va pune la întrecere directă cu Apple Watch direct pe terenul lor. Totuși, unele caracteristici, cum ar fi Apple Pay, se vor pierde o dată ce Gear S2 va fi conectat cu iOS.

Se zvonea încă din toamnă că Samsung încearcă să facă ca Gear S2 să fie iPhone-friendly, lucru confirmat de companie la târgul Electronics Show desfășurat la Las Vegas în luna ianuarie. Nu a fost anunțată atunci o dată precisă pentru aceasta atunci, aflând abia acum aceste detalii.

Conform spuselor unui tipster din Korea de Sud, Samsung lucrează să aducă acest update ce îl va face compatibil cu iPhone până la sfârșitul lunii martie. Aplicația Gear Manager ce va fi disponibilă pentru iOS va acompania aceste două produse, făcând posibilă o conexiune între Gear S2 și iPhone.

Nu este clar cum va funcționa Gear S2 cu un device Apple, dar ne așteptăm să lucreze la fel de bine cum o face în acest moment cu un device Android. Utilizatorii se vor putea bucura cel mai probabil doar de o parte dintre caracteristicile smatwatch-ului, unele fiind disponibile tot doar de pe un device cu Android.

Orișicum, Samsung nu are absolut nimic de pierdut prin împerecherea celor doua dispozitive și cu siguranță nimeni nu o să renunțe la Galaxy-ul său pentru a trece la un iPhone din această cauză. Tot ce va avea de câștigat compania Sud Koreană este creșterea vânzărilor pentru acest Gear S2. Cât de mult o să placă lumii, vom vedea dupa cât de bine o să funcționeze cele două împreună.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

1 COMENTARIU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.