Home FILME Blake Lively Lupta Pentru Viata sa in Trailerul Filmului The Shallows

Blake Lively Lupta Pentru Viata sa in Trailerul Filmului The Shallows

  Previous Video In curand Samsung Gear S2 va fi Compatibil cu iPhone
  Next Video Apple ofera trei wallpapers-uri exclusive pentru iPhone si iPad [descarca gratuit]
24
0

Blake Lively Lupta Pentru Viata sa in Trailerul Filmului The Shallows

Tailerul pentru filmul de supraviețuire The Shallows lansat recent de Sony Pictures ne oferă o priveliște asupra momelii unui rechin uriaș. Momeala este nimeni alta de cât Blake Lively (The Age of Adeline, The Town).

În acest întins thriller, The Shallows, o putem vedea pe Nancy(Blake Lively) care face surfing singură pe o plajă izolată când de o dată este atacată de un uriaș rechin alb, naufragiind la o scurtă distanță de țărm. Deși se află la nici 200 de metri de locul ce îi asigură supraviețuirea, ajungerea acolo se dovedește a fi cea mai grea decizie și concursul ei final. O nouă generație a filmului Fălci(Jaws), putem spune.

Jaume Collet-Serra (Run All NightNon-Stop) regizează acest film după un scenariu scris de Anthony Jaswinski, același care a scris și Black List, în colaborare cu Weimaraner Republic Pictures.

The Shallows va deschide porțile marilor ecrane începând cu 24 iunie.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

GamTech Staff Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close