Apple ofera trei wallpapers-uri exclusive pentru iPhone si iPad [descarca gratuit]

0
312

Apple ofera trei wallpapers-uri exclusive pentru iPhone si iPad

[dropcap]C[/dropcap]a o parte a programului Apple de reînnoire, prin care compania încurajează oamenii să își recicleze vechile telefoane ajutând astfel mediul înconjurător, Apple a făcut publice câteva wallpapers-uri exclusive care pot fi descărcate gratuit de pe site-ul lor. Adresa URL (apple.com/thanks) este dată sub formă de carduri in magazinele proprii Apple, oamenilor care și-au adus vechile device-uri pentru a fi reciclate. Un gest mic de mulțumire de care până la urmă ne putem bucura și noi, și toată lumea dealtfel, mai ales că în România nu există până la această dată un Apple Store.

Aceste wallpapers-uri nu sunt incluse automat în versiunea iOS 9.3, deci nu pot fi găsite în setul de wallpapers-uri disponibile direct din iOS.

Sunt trei astfel de imagini drăguțe în total, create de artistul grafic Anthony Burrill. Acesta a declarat că fiecare dintre cele trei wallpapers-uri este “inspirat de natură și oamenii care se adună împreună pentru a ajuta planeta.”

Cele trei wallpapers-uri se numesc Nature in Balance, Nature In Harmony, și Nature In Us. Fiecare dintre acestea este o reprezentare abstractă a ecologiei și a oamenilor într-o perfectă armonie, folosind o paletă vibrantă și aprinsă de culori prin verde și albastru.

De exemplu, wallpaper-ul Nature In Balance exprimă o reprezentare abstractă a oamenilor și copacilor într-o balanță.

AB_nature-in-balance-iphone5 AB_nature-in-us-iphone5AB_nature-in-harmony-iphone5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteți vedea toate cele trei imagini afișate aici, dar cel mai bine ar fi să le descărcați direct pentru device-ul vostru pentru a vă bucura de acestea la rezoluția optimă oferită de Apple, pentru fiecare device în parte. Acestea pot fi descărcate gratuit de pe siteul Apple.

Aceste wallpapers-uri sunt disponibile în dimensiuni variabile pentru iPad mini, iPad Air, iPad Pro, iPhone 5 (compatibil cu noul iPhone SE), și iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Apple recomandă să vizitați siteul de pe deviceul vostru mobil și să le salvați direct în galeria de imagini via Share Shieet.

Poate, în viitor Apple va livra aceste wallpapers-uri exclusive ca parte a iOS 9 sau iOS 10.

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: 9to5mac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.